Midi Station

Restaurant Midi Station, Sint-Gillis

Adres:

Victor Hortaplein 26
1060   Sint-Gillis

Toon de ligging

Telefoon:

02 526 88 00

Chef-kok:

Michel Looze

Type:

Restaurant, brasserie

Keuken:

Belgisch, Frans

Hyperlinks:

Faciliteiten:

Bar, parking, rooksalon

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 10:00 - 16:00
Doorlopend:  ma di wo do vr za zo - 10:00 - 02:00

Midi Station in de media

Midi Station, tegelijk grandioos en intiem.

Verschenen in eigen redactie op 02 04 2014.

Midi Station – gelegen naast het Brusselse Zuidstation, op een steenworp van hartje Brussel – is tegelijk grandioos en intiem. Het interieur, getekend door de Belgisch-Portugese sterontwerper en restaurateur Antoine Pinto, is een fijn staaltje moderne Barok, het decor van een snelle zakenlunch overdag en een meer gastronomische ervaring ‘s avonds.

Deze unieke locatie, goed voor 2000m², is ook: een trendy bar die een feeërieke verlichting weerspiegelt in uw cocktail, een luxueuze ‘cigar lounge’ met aangrenzende biljartruimte, badend in een jazzy sfeertje én een ontmoetingsplek voor stedelijke globetrotters. “De meest kosmopolitische event brasserie van Brussel” is dan ook de bijnaam van Midi Station.

Daarnaast is er ook nog de oesterbar, de dansvloer, de wintertuin en andere privésalons die geschikt zijn voor een hele waaier aan professionele evenementen, vergaderingen of particuliere feestjes. Elke afzonderlijke ruimte en de zaak in haar geheel kunnen door een toegewijd personeel aangepast worden voor evenementen met wel 1.000 gasten.

De brasserie Midi Station brengt lekker eten en genieten terug naar de stationsbuurt van dat deel van Brussel dat ook een beetje Parijs, Amsterdam, Londen en Keulen is.

In de buurt van restaurant Midi Station

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.