Madou's Folie

Restaurant Madou's Folie, Brussel

Adres:

Drukpersstraat/Rue de la Presse 23
1000   Brussel

Toon de ligging

Telefoon:

02 217 38 31

Chef-kok:

David Monier

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 69
Comfort: 1 vork

GaultMillau '16:

Pagina 199
Keuken: 14.0 /20

Formules:

Menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 18:30 - 21:00

Madou's Folie in de media

Delta Gids 2013: Bekroningen per categorie

Verschenen in eigen redactie op 16 05 2013.

Bij de lancering van de nieuwe editie van de Deltagids werden ook opnieuw restaurants per categorie bekroond.

België:

  • Bistronomische keuken: Tom’s Diner (Brugge)
  • Streekkeuken: A la Truite Argentée (Malmedy)
  • Italiaanse keuken: Il Trionfo (Knokke-Heist)
  • Chinese keuken: La Cité Impériale (Mettet)
  • Keuken van de zee: Momo La Crevette (Waterloo)
  • Belgische streekgerechten: Taverne de la Fermette (Rochehaut-sur-Semois)

Brussel en randstad:

  • Bistronomische keuken: Chez Max (Elsene)
  • Portugese keuken: Coimbra (Sint-Gillis)
  • Spaanse keuken: La Cueva de Castilla (Schaarbeek)
  • Vietnamese keuken: Le Nénuphar (Sint-Lambrechts-Woluwe)
  • Brasserie keuken: Le Saint-Georges (Schaarbeek)
  • Indische keuken: Les Rives du Gange (Watermaal-Bosvoorde)
  • Mediterraanse keuken: Madou’s Provence (Brussel)

GaultMillau 2013

Verschenen in eigen redactie op 12 11 2012.

Vandaag is de 10de editie van GaultMillau voorgesteld.

Uitgereikte awards:

  • Beste chef: Peter Goossens, Hof van Cleve
  • Beste gastvrouw: Lieve Goossens, Hof van Cleve
  • Chef van het jaar: Kobe Desramaults, In de Wulf
  • Beste jonge chef Vlaanderen: Matthieu Beudaert, Table d'Amis
  • Beste jonge chef Wallonië: Benoit Neusy, L'Imperatif
  • Beste jonge chef Brussel: Alexandre Dionisio, Chez Alexandre
  • Brasserie van het jaar: Bozar Brasserie, Brussel
  • Prijs Plezier Vlaanderen: restaurant Veranda, Berchem
  • Prijs Plezier, Wallonië: restaurant Delys, Saint-Georges sur Meuse
  • Prijs Plezier, Brussel: Madou's Provence
  • Mooiste terras: restaurant Slagmolen, Opglabbeek
  • Beste wijnkaart: D’Eugénie à Emilie, Baudour
  • Beste sommelier: Pierre Thirifays, restaurant Li Cwerneu, Huy
  • Italiaan van het jaar: Un Altro Mondo, Wavre
  • Aziaat van het jaar: Fong Mei, Antwerpen
  • Dessert van het jaar: Bruneau, Brussel
  • Beste groenterestaurant: Volta, Gent

Toelichting (franstalig) bij GaultMillau 2013 door Philippe Limbourg, editor in chief GaultMillau.

De restaurantgids ligt vanaf deze week in de winkel en kost 27 euro.

Foodvice: Madou's Provence, Brussel

Verschenen in TVBrussel.be op 12 11 2012. Citaat:

Bron: tvbrussel.be

Reviews over restaurant Madou's Folie

Lekker in de provence te Brussel

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? --
geschikt voor kinderen? --
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? --
Globaal:
8
Maaltijd: 9
Bediening: 8
Sfeer: 8

In een buurt met meer burelen dan winkels is dit restaurant een uitgelezen plekje om gezellig te tafelen en dit met een authentieke provence tafel.
De keuze dien je te maken van het "black bord" eventueel met een woordje uitleg (tweetalig).
Vriendelijke bediening en goede keuken.
Prijs kwaliteit ok.

In de buurt van restaurant Madou's Folie

/Rue de la Presse

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.