La Brasserie De Bruxelles

Alle persartikels over restaurant La Brasserie De Bruxelles

Michelin - Bib Gourmand Benelux 2013
Nieuwe 'Bib Gourmand'-adressen in België

Verschenen in eigen redactie op 05 11 2012. Citaat:

Voordat op 19 november alle adressen worden gepresenteerd die zijn geselecteerd voor de MICHELIN Gids België en Luxemburg 2013, en voordat op 26 november de selectie van de MICHELIN Gids Nederland 2013 bekend wordt gemaakt, publiceert Michelin nu de Bib Gourmand Benelux 2013.

Alle Bib Gourmand restaurants zijn goede adressen. Ze onderscheiden zich door hun uitstekende prijskwaliteitverhouding. Het maakt niet uit of het trendy restaurants dan wel kleine bistro’s zijn. En of ze een klassieke dan wel een eigentijdse keuken hebben, of ze regionaal dan wel buitenlands koken. Deze restaurants hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze, ondanks de stijl van hun keuken, een compleet menu (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) aanbieden voor een bedrag van maximaal € 35 (in de hoofdsteden is dat maximaal € 36).

In totaal is, met deze 5e editie van de Bib Gourmand Benelux, bijna 35 % van de selectie vernieuwd. Hij omvat nu 251 restaurants. België telt in totaal 138 Bib Gourmand adressen, waarvan 26 nieuw.

De Bib Gourmand 2013 ligt vanaf donderdag 8 november in de winkel en kost 15,95 euro.

Out for Lunch 2009 / Brussel

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 17 10 2009. Citaat:

Jan Van Hemeledonck maakte een eigenzinnige selectie van
50 zakenlunch-adresjes.

Er werden 20 adresjes in Brussel geselecteerd. Dit restaurant is er één van.

La Brasserie de Bruxelles

Verschenen in DM.city Brussel op 16 09 2009. Citaat:

"De familie Veulemans heeft Aux Armes de Bruxelles nog maar net aan Albert Frère verkocht of kleinzoon Laurent start, waar vroeger het ondertussen ter ziele gegane trendy Italiaanse restaurant Piazza Navona was gevestigd, LA BRASSERIE DE BRUXELLES op. De kaart is quasi een kopie van het resto in de Beenhouwersstraat. We gaan dit samen met Sam en Peggy en onze kroost uittesten. Met zeven aan de grote tafel op het terras."

Zone02 beoordeling: 2 sterren

Lees het volledige artikel (externe link)

La Brasserie de Bruxelles

Verschenen in De Standaard Magazine op 05 09 2009. Citaat:

"Je kan hier moules parquées, boulettes à la geuze, vol-au-vent en filet americain eten. De wijnkaart kent alleen Frankrijk en de kelners zijn in uniform.

"De aandachtige lezer heeft al opgemerkt dat je hier niet voor culinaire verrassingen komt. Maar Laurent Veulemans kent zijn vak en weet beter dan wie ook dat er altijd een publiek is voor de combinatie van smakelijke kost, genereuze porties en scherpe prijzen."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed).

Lees het volledige artikel (externe link)

Tafelen: Succes met klassiekers.
La Brasserie De Bruxelles te Brussel.

Verschenen in Weekend Knack op 01 07 2009. Citaat:

"Het is aan het Oud Korenhuis dat Laurent Veulemans een Italiaans restaurant overnam en verbouwde tot La Brasserie de Bruxelles. De zaak is vanaf de eerste dag (1 juni 2008) populair en dat is nauwelijks verwonderlijk: de formule is immers geënt op het succes van het voormalige familierestaurant Aux Armes de Bruxelles."

Weekend Knack score keuken: 7,5/10

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.