L'Épicerie

Alle persartikels over restaurant L'Épicerie

L'Épicerie, Brussel
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 27 02 2014. Citaat:

Gespot op de blog 'Au goût d'Emma'
Verslag (in het Frans) over een bezoek aan restaurant l'Epicerie en over hun nieuwe concept 'From Art to Plate'.
Lees het verslag

L'Epicerie: seizoensproducten als blikvangers

Verschenen in 6minutes.be op 04 01 2012. Citaat:

"Het hoofdgerecht, een hertenootje uit de Ardense wouden, bleef botermals, mooi rosé met leuke Butternutcourgette, champignons en saus op basis van cacao. Een super-Belgisch gerecht op Franse klassieke wijze bereidt, dat uitmondde in een absolute delicatesse met kleurrijk extra garnituur van pompoen, veenbessen en Brusselse kooltjes. Een dessertassortiment met chocoladebereidingen, crème brulée en roomijs met nootjes en esdoornsiroop zorgde voor de afronding van een heerlijke maaltijd."

Score GaultMillau 2011: 15/20

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2010. Citaat:

83 restaurants in België behalen een score van 15/20 in de GaultMillau-gids 2011. Dit restaurant is er één van.

Score GaultMillau 2010: 16/20

Verschenen in eigen redactie op 26 10 2009. Citaat:

54 restaurants in België behalen een score van 16/20 in de GaultMillau-gids 2010, dit restaurant is er één van.

L'Epicerie

Verschenen in DM.city Brussel op 24 10 2007. Citaat:

"Vandaag grijp ik naast kipbouletten op zijn Thaïs en werp ik me op een broodje tonijn. We hebben het hier niet over geprefabriceerd spul door een groothandelaar waar de mayonnaise met genetisch gemanipuleerde vetzuren ervan afdruipt. Nee, dit is een echt lekkere salade, huisgemaakt, kruidig en met zelfgemaakte mayonaise."

Beoordeling DM.City Brussel: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.