Kwint

Alle persartikels over restaurant Kwint

Proefkonijn Agnes Goyvaerts: Truffel en kaviaar.
Retaurant Kwint te Brussel.

Verschenen in DM magazine op 13 11 2010. Citaat:

"Dit is een snelle bistrokeuken, die niet veel werk vergt, maar gebaseerd is op chique producten."

Lees het volledige artikel (externe link)

'Concept Restaurant Award' 2010

Verschenen in eigen redactie op 02 10 2010. Citaat:

Op maandag 11 oktober 2010 organiseert Leaders Club België voor de tweede keer de uitreiking van de 'Concept Restaurant Awards'.
Er zijn 5 Belgische restaurants genomineerd. Dit restaurant is er één van.

Meer info op www.leadersclub.be.

Selectie 'Meest trendy'
Knack Weekend - Culinair Referendum 2010

Verschenen in knackweekend.be op 15 09 2010. Citaat:

Voor het Culinair Referendum 2010 selecteerde Pieter Van Dooveren 10 eethuizen voor de categorie 'Meest Trendy'. Dit restaurant maakt deel uit van de selectie.

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Kwint Lounge Bar

Verschenen in brusselnieuws.be op 15 04 2010. Citaat:

"De bar van Kwint bevindt zich in de basis van de meterslange sculptuur van de Belgische designer Arne Quinze die door het hele restaurant loopt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Foodvice / TV Brussel: Kwint

Verschenen in brusselnieuws.be op 19 02 2010. Citaat:

In Foodvice legt Maria Tarantino de topchefs van de beste Brusselse restaurants het vuur aan de schenen. Ze confronteert hen met exotische ingrediënten, aan de kok om er iets lekkers van te maken.

Aflevering 19-02-10: Restaurant Kwint aan de Kunstberg is nog maar een paar maanden open. Het enorme kunstwerk van Arne Quinze zet de toon in dit trendy restaurant van Square, het gerenoveerde Congressenpaleis. Redenen genoeg dus voor Maria Tarantino om een bezoek te brengen.
Bekijk de aflevering op brusselnieuws.be

Kwint: prijsvriendelijk delicatessenrestaurant.

Verschenen in 6minutes.be op 27 01 2010. Citaat:

"Eerstdaags krijgt Kwint nog een terras op de Kunstberg waarbij ook enkele plaatsen worden voorbehouden aan de zonnekloppers die naast heerlijke gerechten ook van het panorama willen genieten."

Kwint: Kaviaar op de Kunstberg

Verschenen in knackweekend.be op 25 12 2009. Citaat:

"Het afficheert zich als delicatessenrestaurant met loungebar en boetiek. Het is een prestigieuze realisatie van de evenementenorganisator GL-events en de vermaarde Parijse delicatessenwinkels La Maison de la Truffe en Kaspia. Daardoor zijn truffels en afgeleide producten, gerookte vis, ganzenlever en kaviaar terugkomende producten."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Kwint

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 09 12 2009. Citaat:

"Bij het binnenkomen is het alsof we net uit de Thalys in Parijs zijn gestapt. Dit interieur ademt de Parijse sfeer. Plus Paris que ça, tu meurt. Op de achtergrond is coole loungemuziek te horen. We krijgen een tafel aan het venster dicht genoeg bij de bar zodat we kunnen genieten van het fantastisch panoramisch zicht op Brussel."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant: Kwint

Verschenen in brusselnieuws.be op 12 11 2009. Citaat:

"Amper enkele dagen na zijn opening op de vernieuwde Kunstberg hadden we het genoegen om het restaurant Kwint aan het Congrespaleis te bezoeken."

"Het gebeurt zelden dat we in onze eigen stad het gevoel krijgen even in Parijs of Londen te vertoeven, maar dit is duidelijk een plek om trots op te zijn. Om in alle rust van het uitzicht te genieten, kunt u bij het reserveren best meteen om een tafeltje in het central gedeelte vragen, zodat u ongehinderd de toren van het Stadhuis, en zelfs de Basiliek van Koekelberg kunt bewonderen."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Feiten & cijfers

Verschenen in standaard.be op 02 07 2009. Citaat:

"Het restaurant, dat 'Kwint' zal gaan heten, is toegankelijk voor het publiek. Het buitenterras van het restaurant moet volgens Marc Van den Broeke 'het mooiste terras' van Brussel worden. Het biedt een prachtig uitzicht op de stad, én op de glazen kubus waarin de ingang van het congrescentrum is ondergebracht. Voor de uitbating van het restaurant is een beroep gedaan op de Franse restaurantgroep Kaspia. Bedoeling is dat de kaart ook gerechten tegen een democratische prijs omvat, want ook de 'gewone Brusselaar' moet zich een bezoekje aan Kwint kunnen veroorloven. Het restaurant en de 'Panoramic Hall', een feestzaal voor 220 personen op de bovenste verdieping, zijn ingericht en aangekleed door kunstenaar en designer Arne Quinze."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.