Ellis Gourmet Burger

Restaurant Ellis Gourmet Burger, Brussel

Adres:

Sint-Katelijneplein/Place Sainte-Catherine 4
1000   Brussel

Toon de ligging

Telefoon:

02 514 23 14

Type:

Restaurant

Doorlopend:  ma di wo do vr za zo - 12:00 - 22:00

Ellis Gourmet Burger in de media

'Eén restaurant is moeilijker dan een keten'
Thierry Canetta, zaakvoerder Ellis Gourmet Burger

Verschenen in tijd.be op 22 08 2014. Citaat:

"Ondertussen blijven van de vijf oprichters nog twee zaakvoerders over en is Ellis Gourmet Burger een geöliede, geprofessionaliseerde machine. 'Voor het einde van dit jaar komt er een achtste vestiging in Leuven en openen we de eerste buitenlandse Ellis in Rotterdam.' Ook op de agenda staan Luik, Namen en Amsterdam. 'Ik zie minstens 30 Ellis Gourmet Burgers in België. Ook in Frankrijk en Luxemburg zien we mogelijkheden.' Ambitieus, maar Canetta maakt zich sterk dat de moeilijkste fase achter de rug is. 'Als restauranthouder moet je alles zijn: een culinaire kenner, een marketeer, een people manager en een ondernemer. Eenmaal je een keten hebt, kan je specialisten aannemen. Zo kan ik de taken waar ik zelf minder goed in ben, delegeren.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Luxemburgers

Verschenen in De Standaard Magazine op 12 10 2013. Citaat:

"Was de hamburger jarenlang te min voor chef en gastronoom, dan lijken ze hem tegenwoordig zelfs in sterrenzaken in de armen te sluiten. De hamburger knipt de banden met die ene Duitse stad door en wordt een chique wereldburger. Zeg maar luxemburger."

"Ketens als De Burgerij en Ellis Gourmet Burger nemen in ons land het voortouw. Ze zetten burgers op het menu waarover is nagedacht, mét goed ingrediënten."

Eethuis 'Ellis Gourmet Burger': De betere hamburger

Verschenen in knackweekend.be op 15 08 2013. Citaat:

"Yannick, Amaury, Thierry, Robin en David zijn vijf ondernemende koks die zich hebben voorgenomen om de hamburger te herwaarderen tot comfy food. Zij zetten hun schouders onder een gemeenschappelijk project: Ellis of het eerherstel van de burger. Aan de creatie van de gourmetburgers gingen maanden van research vooraf. Na de periode van onderzoek belandden de fast-food-foodies in een periode van ontwikkeling. Het team is vertrokken van het authentieke recept."

Lees het volledige artikel (externe link)

Reviews over restaurant Ellis Gourmet Burger

gisterenavond

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
6
Maaltijd: 6
Bediening: 5
Sfeer: 5

Gisterenavond, zaterdag, hier per toeval terecht gekomen, ik had hier en op andere sites al eens goede reviews gelezen. En de enkeling die eens een negatieve review neerzet verdenk ik er meestal van een zeur te zijn. Helaas ! Ik ben nu officieel ook een zeur. Matige bediening, matige, lauwe hamburgers, GEEN verse frieten, smakeloze jacked potato, met een vettig sausje, matige koolsla. Enige pluspunt: het gaat vooruit.

Hamburgers voor lekkerbekken

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
9
Maaltijd: 10
Bediening: 9
Sfeer: 9

Fantastische hamburgers. Veel resto's en brasseries proberen een "gourmet"burger op de kaart te zetten. Soms terecht soms niet... Hier is het echter bijzonder goed gelukt aan een heel correcte prijs. Wel heel druk in de zaak. Leuke en vlotte bediening. Wel ongemakkelijke tafeltjes op terras. Ons zien ze nog terug!

De beste burger die ik ooit al at!

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
9
Maaltijd: 10
Bediening: 9
Sfeer: 10

Ben hier al een 4 keer geweest. Altijd heel lekker gegeten. Een heel gezellige sfeer maar vooral het lekkere eten kan mij bekoren. De laatse keer de lamburger gegeten. Subliem! Vers gemaakt GOEDE mayonaise en verse frietjes. Gelukkig zie je dit meer en meer terugkomen maar hier zijn ze toch wel echt heel lekker! Perfect gebakken lekker broodje en goede producten (alles top). Heel goede wijn. Samengevat: prijs-kwaliteit een topper van formaat.

In de buurt van restaurant Ellis Gourmet Burger

/Place Sainte-Catherine

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.