Chalet Robinson

Alle persartikels over restaurant Chalet Robinson

Eetadressen met een tuin: Brussel

Verschenen in De Standaard Magazine op 20 06 2011. Citaat:

Iedereen heeft er zo wel een. Of meer dan een. Van die adressen waar je op zomerdagen uren aan tafel kunt zitten. Buiten. Tussen het groen.

De Standaard Magazine selecteerde eetadressen in Brussel waar het gezellig buiten tafelen is. Dit restaurant is er één van.

Lees het volledige artikel (externe link)

Le Chalet Robinson

Verschenen in Belmodo.tv op 15 03 2010. Citaat:

"Het restaurant brengt een perfecte & uitgebreide brasseriekeuken met heel wat vleesvariëteiten en visgerechten op z'n menu. Bij de voorgerechten staan bijvoorbeeld garnaalkroketten, sashimi van verse tonijn, caesar salade en zalmtartaar met kruiden. Als hoofdgerecht kan je gaan voor o.a. kabeljauw royale, gebakken zeetong, gebraden hoevekip en filet américain."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant: Le Chalet Robinson

Verschenen in brusselnieuws.be op 18 12 2009. Citaat:

"Weinig plekken spreken zo tot de verbeelding van de Brusselaars als Chalet Robinson, het mythische bouwsel op het eiland in de vijver van het Ter Kamerenbos. (...) De drietalige menukaart, vol oude foto’s van het vroegere chalet, bevat veel Belgische klassiekers, met diverse oosterse, Italiaanse en Franse accenten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Le Chalet Robinson

Verschenen in DM.city Brussel op 14 10 2009. Citaat:

"Eindelijk is het zover. Brussel heeft één van zijn meest historische eetplekken terug: Le Chalet Robinson op het gelijknamige eiland in de vijver van het Ter Kamerenbos. Het is al voor de tweede maal dat de chalet als een feniks uit zijn as herrijst. De originele chalet dateerde uit 1877 en brandde 95 jaar later af. In 1991 brandde ook de heropgebouwde chalet af. Na 18 jaar is het nu opnieuw mogelijk om in regelrechte 19de eeuwse romantische stijl met een overzetvlot het eiland te bereiken."

Lees het volledige artikel (externe link)

New & hot in town: Chalet Robinson

Verschenen in elle.be op 16 09 2009. Citaat:

"In het bos van La Cambre opende deze week de Chalet Robinson: pure nostalgie in combinatie met een hapje en een tapje. Na vijftien jaar vaart het overzet-vlot weer tussen het eilandje en het Ter Kamerenbos naar de Chalet Robinson. De restauratiewerken aan Chalet Robinson werden deze maand voltooid en de chalet is klaar om opnieuw jong en oud te ontvangen. Chalet Robinson werd voor het eerst ingehuldigd in 1877."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Chalet Robinson, een vergeten paradijs

Verschenen in 6minutes.be op 15 09 2009. Citaat:

"Het nieuwe Chalet Robinson , een constructie bedekt met ceder, afzelia en Dougas-den, prachtige houtsoorten die afkomstig zijn uit duurzame bossen en plantages, is net als voorheen bereikbaar met overzetbootjes. De boot, naar het oorspronkelijk ontwerp, heeft om logistieke en veiligheidsredenen een tweelingzusje, zelfs al duurt de overtocht slechts 3 minuten. Op een verwarmd terras met comfortabel meubilair kan men genieten van de rust en de stilte, maar ook van diverse verfrissingen."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Unieke Robinson Chalet heropent na 18 jaar de deuren

Verschenen in standaard.be op 15 09 2009. Citaat:

"In het Ter Kamerenbos is de bekende Robinson Chalet opnieuw open voor het grote publiek. Met twee veerboten kun je van en naar het eilandje varen. Brussel is opnieuw een toeristische topattractie rijker, namelijk de Robinson Chalet. Het is een eiland in het Ter Kamenbos dat je alleen via veerboot kunt bereiken. Vorige zondag konden de eerste bezoekers opnieuw aanmeren op het Robinson Eiland. Via twee kleine veerboten kun je tot op het eiland geraken om in het restaurant iets te eten, zoals een Brusselse wafel."

Lees het volledige artikel (externe link)

Derde jeugd voor Robinsonchalet

Verschenen in brusselnieuws.be op 04 09 2009. Citaat:

"Op vrijdag 11 september zal, na achttien jaar en met enige vertraging, het Robinsonchalet in het Ter Kamerenbos weer volop als horeca-attractie schitteren. Een overzet naar het eiland, een Brusselse wafel op het terras, pedalovaren, of de hele site afhuren voor een privéfeest. Het kan weer allemaal – minstens tot 2040."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.