Brasserie Jaloa

Restaurant Brasserie Jaloa, Brussel

Adres:

Sint-Katelijneplein/Place Sainte-Catherine 5-7
1000   Brussel

Toon de ligging

Telefoon:

02 512 18 31

Chef-kok:

Vincent Vervisch

Type:

Brasserie

Keuken:

Belgisch, Frans

Michelin '15:

Pagina 208
Comfort: 1 vork

Faciliteiten:

Terras, tuin

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:30
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 23:00

Brasserie Jaloa in de media

Brasserie Jaloa, Brussel

Verschenen in DM.city Brussel op 11 01 2012. Citaat:

"De enorme kotelet is in stukken gesneden en perfect geroosterd (saignant, natuurlijk). Onze entrecote vervult onze verwachtingen. De frieten zijn in ossenvet gebakken en komen in porseleinen frietzakjes. We vroegen ook groenepepersaus en bearnaisesaus. Een uitstekende keuze, blijkt achteraf!"

Beoordeling Zone02: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Brasserie Jaloa: leuke brasseriespecialiteiten

Verschenen in 6minutes.be op 21 08 2011. Citaat:

"Geruggesteund door een netwerk van topleveranciers streeft deze Jaloa-brasserie ernaar een veeleisend publiek, dat net zo goed op zoek is naar eenvoud, het beste uit de Frans-Belgische culinaire traditie aan te bieden via een selectie van een twintigtal voorgerechten en hoofdschotels. Op het menu dus zowel zelfgemaakte garnaalkroketten of haring met aardappelen en olie, als pens met compote of andouillette ‘AAAAA’, alles overgoten met de subtiele toets raffinement die we van Jaloa gewend zijn."

Gespot op het web - Bruxelles : la brasserie de Gaëtan

Verschenen in eigen redactie op 28 06 2011.

Gespot op de buitenlandse blog 'Les pieds dans le plat'
Blogbericht (in het Frans) van Gilles Pudlowski over Gaëtan Colin (Jaloa Brasserie, Leuven)
Lees het verslag

In de buurt van restaurant Brasserie Jaloa

/Place Sainte-Catherine

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.