Bocconi

Alle persartikels over restaurant Bocconi

Ristorante Bocconi: nieuwe executive chef

Verschenen in 6minutes.be op 02 09 2013. Citaat:

"Het hoofdgerecht van onze overbuur werd zeeduivel met tomaten, citroen en kappertjes, en erg leuk smeuïg en romig sausje met subtiele smaaktoetsen, kortom een overheerlijke bereiding die mooi kadert in het menu en een portie waarvan je zonder overdaad heerlijk kan van genieten. Wij kozen voor een kalfsescalope met witte wijn en Parmaham. Het vlees rustte op een knapperig bedje van andijvie, beetgaar en heerlijk van smaak, facet dat door het malse vlees mooi werd afgerond. Een leuke presentatie met delicate toetsen en fijne smaakaccenten."

Bocconi

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 14 04 2010. Citaat:

"Volgende voorgerechten worden geserveerd: een cocotte met een authentieke pasta met bonen en gefruite groenten (€15), een perfecte risotto met spinazie en rode mul met tijm (€19), heerlijke groenten uit de oven met mediterrane kruiden en ricotta (€19), een sublieme pappardelle met een fazantenragù en eekhoorntjesbrood (€19), een gewaagde maar geslaagde combinatie van sint-jakobsnoten met foie gras en een kikkererwtencrème (€24), ... "

Beoordeling Zone02: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.