Bia Mara

Restaurant Bia Mara, Brussel

Adres:

Kiekenmarkt/Rue du Marché aux Poulets 41
1000   Brussel

Toon de ligging

Telefoon:

02 502 00 61

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch

Hyperlinks:

Faciliteiten:

Terras

Doorlopend:  ma di wo do vr za zo - 12:00 - 22:30

Bia Mara in de media

Aan Tafel: Bia Mara

Verschenen in De Standaard Magazine op 21 08 2017. Citaat:

Ik ben alvast aangenaam verrast door de versheid van de kabeljauw die niet in westers maar Japans paneermeel (panko) gewenteld wordt, wat de korst lichter en luchtiger maakt (€ 12). De schijven ongeschilde aardappel, gefrituurd in plantaardige olie, hebben smaak, maar hadden meer crispy kunnen zijn. Leuk detail: ze worden gezouten met zeewier.

Lees het volledige artikel (externe link)

Concept Restaurant Awards 2014
Leaders Club Belgium

Verschenen in eigen redactie op 25 11 2014.

Op maandag 24 november vond in Horeca Expo de finale van de 'Concept Restaurant Awards' plaats. Deze competitie wordt tweejaarlijks georganiseerd door Leaders Club Belgium. Hierbij worden Belgische restaurantconcepten, die innovatief en trendy zijn, bekroond. Belangrijke aandachtspunten bij de evaluatie zijn food, inrichting, marketing en communicatie.

Uit alle ingeschrevenen werden 6 horecaconcepten geselecteerd: Bia Mara (Brussel), De Superette (Gent), Love Fish (Antwerpen), Pistolet Original (Brussel), Poule & Poulette (Antwerpen) en The Ribhouse (Gent). Deze 6 genomineerden presenteerden tijdens de finale hun concept aan een vakjury en het publiek.

Uiteindelijke winnaars werden:

  • Gouden Palm: De Superette, Gent
  • Zilveren Palm: Pistolet Original, Brussel
  • Bronzen Palm: Poule & Poulette, Antwerpen

Tijdens deze gala-avond werd eveneens een Innovation Award uitgereikt aan chef-kok Sergio Herman. Sergio Herman streeft in zijn restaurantprojecten steeds naar een totaalbeleving voor zijn gasten en is een inspiratiebron voor vele andere chefs en restaurateurs.

Bia Mara Resto, Brussel

Verschenen in DM.city Brussel op 21 08 2013. Citaat:

"Fish & chips. Het klinkt veeleer vettig dan hip, we zijn de eersten om dat toe te geven. Maar dat komt dan enkel doordat je nog niet bij Bia Mara bent geweest. Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Vlak bij de Grote Markt tilt dit kleine adresje in de Kiekenmarkt de aloude Engelse klassieker naar een hoger en vooral smakelijker niveau. Vanuit een liefde voor seafood én streetfood, aldus eigenaar Barry Wallace. Mocht je je trouwens afvragen waar de naam Bia Mara vandaan komt: het is Iers voor vis."

Beoordeling Zone02: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Bia Mara

/Rue du Marché aux Poulets

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.