Beaucoup Fish

Restaurant Beaucoup Fish, Brussel

Adres:

Van Gaverstraat/Rue Van Gaver 2
1000   Brussel

Toon de ligging

Telefoon:

02 218 64 20

Chef-kok:

Jordan Roberfroid

Type:

Restaurant

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 70
Comfort: 1 vork

GaultMillau '16:

Pagina 203
Keuken: 13.0 /20

Formules:

Lunchmenu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:30
Avond: ma di wo do vr za zo - 18:00 - 21:00

Beaucoup Fish in de media

Gault Millau 2015 - Onderscheidingen

Verschenen in eigen redactie op 10 11 2014.

Het grootste nieuws was uiteraard de bekendmaking van de Chef van het jaar, en dat is Filip Claeys van De Jonkman in Brugge. Opvallende stijger is Christophe Hardiquest, chef-kok van restaurant Bon-Bon (Brussel), hij behaalt de zeer begeerde score van 19,5/20. Hij komt daarmee naast Peter Goossens aan de absolute top van de Belgische gastronomie. Hoogste nieuwkomer is The Jane in Antwerpen, het restaurant van Nick Bril en Sergio Herman, dat zijn intrede doet in de gids met een mooie 16/20.

Lees het volledige artikel

Beaucoup Fish, Brussel

Verschenen in DM.city Brussel op 21 08 2014. Citaat:

"Ook met de hoofdgerechten wordt naar perfectie gestreefd. De spaghetti alle vongole (€22) van Madame is veel en veel beter dan in de meeste Italiaanse restaurants. Dit is perfect al dente spaghetti met heerlijke olijfolie, fijngehakte peterselie en vooral veel look. Het dozijn tapijtschelpen is kraakvers en perfect gegaard. De Noordzeetong à la Dieppoise (€33) die ik heb laten aanrukken, is een geslaagde vrije interpretatie waarbij de twee niet gefileerde, gepocheerde medium zeetongen worden begeleid door een half dozijn tapijtschelpen en drie reuze bouquetgarnalen in plaats van door mosselen en grijze garnalen."

Beoordeling DM.City, Brussel

Lees het volledige artikel (externe link)

Proefwerk: Beaucoup Fish

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 24 05 2014. Citaat:

"Autodidact Jordan Roberfroid blijkt een voorliefde te hebben voor vis die heel naturel en gezond op het bord komt. Zo is er op de kaart maar één gerecht te bespeuren met een klassieke saus, een mousseline bij asperges met gepocheerd ei en garnalen."

"Kom ik terug? Zeker. Origineel, zuiver en zacht geprijsd: zo vind je er niet veel in Brussel."

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Beaucoup Fish

/Rue Van Gaver

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.