A la Folie

Alle persartikels over restaurant A la Folie

A la Folie, Brussel

Verschenen in 6minutes.be op 02 06 2013. Citaat:

"De rundtartaar genoot van een mooie portie ruccola, mooi getooid met fijne olijfolie leuk geparfumeerd met truffel en pijnboompitolie, en een overvloedige portie parmezaan. Eveneens present, een portie goudgele en krokante frietjes. Een geurige en keurige crème brulée en een île flottante, sloten onze degustatie af. Kortom, een adresje om te ontdekken."

Restaurant A La Folie , Brussel - Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 05 11 2012. Citaat:

Bron: YouTube.com

A la folie, Brussel

Verschenen in 6minutes.be op 25 06 2012. Citaat:

"Het resultaat zijn smaakvolle, hartverwarmende gerechten met als grootste geheim de versheid en de kwaliteit van de ingrediënten. Elke dag worden er inkopen gedaan, wat een grote flexibiliteit en een perfecte afstemming op de kalender mogelijk maakt, boven een kostencontrole die cruciaal is voor een slim eigentijds beheer. Om al dat lekkers door te spoelen is een bijzonder betaalbare wijnkaart. De meeste aangeboden flessen, hoofdzakelijke Franse, blijven onder de grens van de 40€. De baas hanteert dan ook het net zo wijze als sympathieke beleid om, dankzij zijn goed debiet, een bijzonder redelijke coëfficiënt toe te passen."

Tafelen: Charmante verrassing.
Romantisch eethuisje 'A La Folie' te Brussel

Verschenen in Weekend Knack op 13 10 2010. Citaat:

"A La Folie biedt gezelligheid en een lekkere, Franse seizoenskeuken gebaseerd op dagverse marktproducten. Het geheel wordt met vriendelijkheid opgediend tegen democratische prijzen."

Beoordeling keuken: 7/10. Prijs-kwaliteit geproefde menu: 8/10.

A la folie

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 18 08 2010. Citaat:

"Enkele maanden geleden opende chef Jean-Pierre Baroux van Mystical Resto hier een nieuw restaurant, niet ver van zijn ander etablissement. Het is een gezellige plek met kaarsen en kandelaars op de tafels. Het interieur is verfraaid met gechineerde voorwerpen gevonden op markten en zolders van de familie."

Beoordeling Zone02: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.