Zet'joe

Restaurant Zet'joe, Brugge

Adres:

Langestraat 11
8000   Brugge

Toon de ligging

Telefoon:

050 33 82 59

Chef-kok:

Geert Van Hecke

Type:

Brasserie

Keuken:

Belgisch

Hyperlinks:

Formules:

Menu

Zet'joe in de media

De culinaire hoogtepunten volgens Bruno Vanspauwen: de 10 van 2017

Verschenen in De Standaard Magazine op 09 12 2017. Citaat:

Naar jaarlijkse gewoonte lijst Bruno Vanspauwen tien restaurants op die hem in 2017 aangenaam hebben verrast. Daarbij maakt hij geen onderscheid tussen sterrenzaken, bistro's en foodbars. Als er maar kwaliteit wordt geserveerd tegen een redelijke prijs. Liefst met een dosis creativiteit en bezieling.

De 10 restaurants: Chambre Séparée, Zet'Joe, Tero, Lunapark, Boo Raan, La Paix, De Vijf Seizoenen, U Foodbar, Nona en Troisgros (Frankrijk, www.troisgros.com).

Lees het volledige artikel (externe link)

Michelin 2018 - Uitreiking nieuwe sterren

Verschenen in eigen redactie op 20 11 2017.

De MICHELIN gids België Luxemburg onderscheidt 144 restaurants met één of meerdere sterren.

De absolute top wordt opnieuw aangevoerd door Hof van Cleve en Hertog Jan, met drie sterren.

Achter deze twee toppers werken jonge talenten hard aan hun carrière en dat wordt beloond met twee sterren: Boury (Roeselare) en Vrijmoed (Gent). Tevens krijgt La Source te Lanaken, met chef-kok Ralf Berendsen, een tweede ster.

Enkele sterrenchefs scoren met hun nieuw concept een nieuwe ster: Zet'Joe (Geert Van Hecke), De vork van Luc Bellings (Luc Bellings), Chambre Séparée (Kobe Desramaults) en Brasserie Julie (Thomas Locus).

Een speciale vermelding ook voor restaurant Altermezzo. Chef-kok Jo Grootaers - vorige week uitgeroepen door Gault Millau tot 'Jonge chef van het Jaar' - werd door Michelin beloond met een eerste ster.

Overzicht Michelin sterren 2018 (pdf)

Zet'joe

Verschenen in Brugse vertellementjes op 07 08 2017. Citaat:

Na de koffie met de snoepjes komt ook het moment van de waarheid, met vier betalen we iets van een €850,

Hebben we lekker gegeten? Uiteraard, alles was perfect, tot in de puntjes. Net als de bediening trouwens, vertrouwde gezichten ook. Maar het blijft duur, heel duur. Daardoor trek je misschien ook bezoekers die minder bescheiden zijn dan de chef en niet genieten van het eten. En geen oog hebben voor zijn indrukwekkende carrière.

De lunch kost trouwens €49 voor drie gerechten, dat klinkt aantrekkelijk en betaalbaarder.

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Zet'joe

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.