't Bagientje

Alle persartikels over restaurant 't Bagientje

Stoofvlees: Favoriete adressen

Verschenen in De Standaard Magazine op 23 06 2012. Citaat:

De redactie van De Standaard bundelde 11 kaartklassiekers met bijhorende adressen. Hier haar selectie van stoofvlees restaurants:
De Arme Duivel (Antwerpen), Den Artist (Antwerpen), 't Bagientje (Brugge), Bar Bik (Brussel), Brasserie Vinois (Deurle), Charles (Antwerpen), Foodcafe Spork (Zolder), De Gempemolen (Sint-Joris-Winge), Het Genot op de Berg (Maarke-Kerkem), Godot (Gent), Grand Café De Singel (Antwerpen), Den Gulzigen Bok (Gavere), De Heeren van Liedekercke (Denderleeuw), 't Spinnekopke (Brussel), Tante Germaine (Vilvoorde), Viva m'Boma (Brussel), Het Wagenhuis (Holsbeek), De Walrus (Antwerpen).

De Vlaamsche keuken van ‘t Bagientje

Verschenen in Brugse vertellementjes op 12 08 2011. Citaat:

"We waren achteraf aangenaam verrast door het lekkere eten en de prijs. ‘t Bagientje zorgt voor een degelijke, verse en Vlaamse keuken zonder franjes in een ongedwongen sfeer. Dat interieur, borden en keuken op elkaar zijn afgestemd toont aan dat er over het concept werd nagedacht en er een visie achter zit. Als het ooit zomerweer wordt willen wij nog wel eens op ‘t terras zitten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Taste ID: Brugs tintje
Restaurant 't Bagientje te Brugge

Verschenen in Steps op 31 05 2011. Citaat:

"'t Bagientje heeft een bijzondere keuken die iedereen zeker kan appreciëren en door de gezellige terrasjes krijgt alles nog een grotere meerwaarde."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.