Hubert Gastrobar

Alle persartikels over restaurant Hubert Gastrobar

Gastrobar Hubert in Brugge: De bakens verzetten

Verschenen in Weekend Knack op 13 10 2016. Citaat:

WeekendKnack at een smakelijke maaltijd bij Gastrobar Hubert te Brugge. De dorade van de grill kwam puur natuur op tafel en de aan het spit bereide piepkuiken verscheen in een stalen pot met onder meer aardappel in veldkleed. Ook de gerechten om te delen vielen erg in de smaak.

Beoordeling keuken: 7,5/10
Prijs/kwaliteit: 7,5/10

Lees het volledige artikel (externe link)

Hubert Gastrobar, Brugge

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 29 06 2016. Citaat:

Henk Van Oudenhove van Sans Cravate te Brugge opende een laagdrempeliger restaurantje Hubert Gastrobar. Hij specialiseert zich hier in gerechten aan het spit en verfijnde charcuterie en kazen.

Men mag dit dan wel als laagdrempelig voorstellen maar aan het niveau van het eten zou je het niet zeggen. Goesting West-Vlaanderen genoot met volle teugen van intens smakend vlees en van aan het spit geroosterde aubergine met feta en kruidenvinaigrette. Klein minpuntje was dat de porties een beetje nipt waren.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: Hubert

Verschenen in De Standaard Magazine op 14 05 2016. Citaat:

Hubert is een project van chef-kok Henk Van Oudenhove. Deze nieuwe gastrobar is een toevoeging aan zijn restaurant Sans Cravate. Beide zaken bevinden zich onder één dak.

In Sans Cravate staat de rotisserie centraal, in de nieuwe eetbar is dat niet anders. De chef serveert aan het spit bereide gerechten met explosieve smaken.

Culinair recensent Bruno Vanspauwen was heel enthousiast na zijn bezoek: "Bij Hubert zijn alle ingrediënten aanwezig die de hedendaagse tafelaar bekoren: een levendige sfeer, plaatsen aan de toog, topproducten op de kaart, veel wijnen per glas en scherpe prijzen."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend).

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.