Guillaume

Alle persartikels over restaurant Guillaume

Georges crush on @Guillaume, Brugge
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 12 12 2016. Citaat:

Gespot op de website 'Georges Brugge'
Verslag (in het Engels) over een bezoek aan restaurant Guillaume te Brugge.

Lees het verslag

Kookeet 2014, Brugge
4, 5 en 6 oktober 2014 van 11u tot 21u

Verschenen in eigen redactie op 01 10 2014. Citaat:

Op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 oktober wordt de vierde editie van Kookeet georganiseerd in Brugge. Op ’t Zand serveren 30 Brugse chefs gastronomische gerechtjes aan democratische prijzen.

De voorbije jaren is Kookeet uitgegroeid tot het belangrijkste gastronomische evenement in Brugge. Vorig jaar waren er maar liefst 100.000 bezoekers.

De 30 Brugse chefs die dit jaar deelnemen behoren zonder uitzondering tot de culinaire top, met een of meerdere Michelinster(ren), een Bib Gourmandvermelding of hoge score bij Gault Millau.

De deelnemers dit jaar zijn: De Karmeliet***, De Jonkman**, Sans Cravate*, A’Qi*, Auberge de Herborist*, Assiette Blanche, Bhavani, Bistro Refter, Bonte B, Bistro Bruut, De Mangerie, De Visscherie, Den Gouden Karpel, D’s Deldycke Traiteurs, Ducheyne Niek, Goffin, Guillaume, Kok au Vin, La Tâche, Lieven, Patisserie Academie, Patisserie Servaas Van Mullem, Restaurant Patrick Devos en special guest Wim Lybaert, Rock-Fort, ‘t Zwaantje, Tanuki, Tête Pressée, The Chocolate Line, Weinebrugge, Zeno.

Meer info: website Kookeet

KOOKEET 2013
28-29-30 september 2013

Verschenen in eigen redactie op 11 09 2013. Citaat:

Op 28-29-30 september wordt de derde editie van Kookeet georganiseerd, dit jaar op 't Zand te Brugge. Sterrenchef Geert Van Hecke van De Karmeliet blijft peter van KOOKEET en waakt samen met topchef Patrick Devos en shock-o-latier Dominique Persoone over de kwaliteit van het evenement. De 29 Brugse chefs die deelnemen behoren zonder uitzondering tot de culinaire top, met een of meerdere Michelinster(ren), een Bib Gourmand-vermelding of hoge score bij Gault Millau. Samen laten zij u kennismaken met zeer diverse gastronomische pareltjes.

In het stijlvolle tentendorp op 't Zand maakt u zelf een keuze tussen het rijke aanbod culinaire verwennerij. Er is ook een speciale tent waar u terecht kan voor kookdemonstraties van de deelnemende topchefs.

Deenemers 2013: De Karmeliet ***, Hertog Jan ***, De Jonkman **, Sans Cravate *, Chez Bru * (gastchef), Aneth, Assiette Blanche, Bhavani, Chez Olivier, De Mangerie, De Visscherie, Den Dyver, Den Gouden Karpel, D's Deldycke Traiteurs, Goffin, Guillaume, Kok au Vin, La Tâche, Lieven, Patisserie Academie, Patisserie Servaas Van Mullem, Patrick Devos, Refter, Rock-Fort, 't Zwaantje, Tanuki, Tête Pressée, The Chocolate Line, Traiteur Geers, Zeno.

Restaurant Guillaume te Brugge

Verschenen in restoranthits.blogspot.com op 09 07 2010. Citaat:

"Restaurant Guillaume ligt buiten het toeristische circuit en moet het dus van een trouw lokaal cliënteel hebben. Dat hadden wij, allochtonen, van horen zeggen en kwamen in de praktijk zeker niet bedrogen uit. Voor wie het betere werk verkiest tegen een eerlijke prijs: warm aan te bevelen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Guillaume

Verschenen in 6minutes.be op 17 04 2009. Citaat:

"Wim serveert een Frans klassiek getinte keuken met dagverse producten, lokale specialiteiten, samengebracht in aantrekkelijke menu’s terwijl ook de vele suggesties ruimschoots de kans bieden om zich een perfect beeld van het kunnen van deze kok te vormen. Een aanlokkelijke en fantasierijke keuken waarvan de gerechten op een meer dan voortreffelijke en erg attentvolle wijze worden opgediend door zaalmeester Tom Holderbeke."

Guillaume: Knusse Brugse bistro

Verschenen in knackweekend.be op 01 02 2009. Citaat:

"Specialiteit zijn ‘surf and turf’-bereidingen, zoals roti paratha van gekonfijte uien, witte pens, kreeft, Parmezaanse kaas en truffel (22 euro) en kalfszwezerik met mosselen, rivierkreeft en tagliatelle van courgette (28 euro). Guillaume heeft ook een interessante, wereldse wijnkaart met flink wat uitleg."

Culinair Brugge :
Guillaume

Verschenen in Weekend Knack op 20 01 2009. Citaat:

Reportage Culinair Brugge : De mooiste stad van Vlaanderen is ook de lekkerste! Geen enkele andere stad kent zo'n verscheidenheid aan eethuizen en eetwinkels. Weekend Knack zocht er twintig voor u uit.

"Wim Vansteelant doet het op zijn manier. Hij kreeg een goede opleiding en ging aan de slag in bekende en minder bekende eethuizen, zoals Hostellerie Kemmelberg en Jean-Jan in Brugge. In 2000 opende hij zijn eigen restaurant Guillaume in een vijftiende-eeuws huisje in een kalm achterafstraatje in de buurt van het nieuwe Concertgebouw.!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.