Chez Vincent

Alle persartikels over restaurant Chez Vincent

36 hours: Bruges, Belgium
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 26 02 2012. Citaat:

Gespot op de website van 'The New York Times':
Tête Pressée, Hertog Jan en Chez Vincent in '36 hours: Bruges'

Aan Tafel: Chez Vincent

Verschenen in De Standaard Magazine op 27 08 2011. Citaat:

Beoordeling prijs-kwaliteit: 2 bordjes (voldoende)

Nieuw klassefrituur in Brugge

Verschenen in knackweekend.be op 06 07 2011. Citaat:

"Aan het Sint-Salvatorskerkhof in Brugge opende Chez Vincent, Real Belgian Fries. Het is een eigentijdse klassefrituur naar een nieuw horecaconcept, dat werd bedacht door frietlover Vincent Boutens. De frietjes worden dagelijks vers gemaakt van bintjes (de beste vastkokende aardappelen) en worden twee keer gebakken in speciale, plantaardige frituurolie (veel onverzadigde vetzuren en omega 3)."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.