Chez Vincent
Alle persartikels over restaurant Chez Vincent
36 hours: Bruges, Belgium
Gespot op het web
Verschenen in eigen redactie op 26 02 2012. Citaat:
Gespot op de website van 'The New York Times':
Tête Pressée, Hertog Jan en Chez Vincent in '36 hours: Bruges'
Aan Tafel: Chez Vincent
Verschenen in De Standaard Magazine op 27 08 2011. Citaat:
Beoordeling prijs-kwaliteit: 2 bordjes (voldoende)
Nieuw klassefrituur in Brugge
Verschenen in knackweekend.be op 06 07 2011. Citaat:
"Aan het Sint-Salvatorskerkhof in Brugge opende Chez Vincent, Real Belgian Fries. Het is een eigentijdse klassefrituur naar een nieuw horecaconcept, dat werd bedacht door frietlover Vincent Boutens. De frietjes worden dagelijks vers gemaakt van bintjes (de beste vastkokende aardappelen) en worden twee keer gebakken in speciale, plantaardige frituurolie (veel onverzadigde vetzuren en omega 3)."