Bistro Kok Au Vin

Restaurant Bistro Kok Au Vin, Brugge

Adres:

Ezelstraat 19-21
8000   Brugge

Toon de ligging

Telefoon:

050 33 95 21

Chef-kok:

Jürgen Aerts

Type:

Bistro, restaurant

Michelin '16:

Pagina 205
Comfort: 1 vork
Selectie "Bib Gourmand"

Formules:

Lunchmenu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 18:30 - 22:00

Bistro Kok Au Vin in de media

Chef 'Kok Au Vin' is nieuwe kaasambassadeur

Verschenen in hln.be op 01 09 2016. Citaat:

"Jürgen Aerts, de chef-kok van toprestaurant Kok Au Vin in de Ezelstraat, is de nieuwe ambassadeur van de Brugse Kaasmarkt. De achtste editie vindt op zondag 4 september plaats op 't Zand. Aerts krijgt de titel voor een jaar, omdat hij vaak kookt met kaas. Eerder al waren onder meer Philippe Serruys (Den Gouden Harynck) en Filip Claeys (De Jonkman) ambassadeur. De Kaasmarkt lokt in Brugge elk jaar zo'n 20.000 liefhebbers."

Lees het volledige artikel (externe link)

S. Pellegrino 'Young Chef 2015'
Finalisten Benelux 2015

Verschenen in eigen redactie op 04 02 2015.

In de wereldwijde wedstrijd "S. Pellegrino Young Chef 2015" gaat het watermerk S. Pellegrino op zoek naar de beste jonge chef ter wereld.

Maar liefst 3.620 jonge chefs uit 191 landen schreven zich in voor de wedstrijd en uit al die kandidaten werden nu per regio de finalisten geselecteerd.

Op 16 februari nemen de finalisten van de Benelux het tegen elkaar op.

Feedback bij dit artikel (dd. 16/02/2015):
Alex Joseph, chef van Rouge Tomate te Brussel, werd verkozen tot de beste jonge chef van de Benelux tijdens de San Pellegrino Young Chef 2015 wedstrijd. Joseph mag het eind juni tijdens de wereldexpo in Milaan opnemen tegen de winnaars van 19 andere regio’s.

Lees het volledige artikel

Kookeet 2014, Brugge
4, 5 en 6 oktober 2014 van 11u tot 21u

Verschenen in eigen redactie op 01 10 2014.

Op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 oktober wordt de vierde editie van Kookeet georganiseerd in Brugge. Op ’t Zand serveren 30 Brugse chefs gastronomische gerechtjes aan democratische prijzen.

De voorbije jaren is Kookeet uitgegroeid tot het belangrijkste gastronomische evenement in Brugge. Vorig jaar waren er maar liefst 100.000 bezoekers.

De 30 Brugse chefs die dit jaar deelnemen behoren zonder uitzondering tot de culinaire top, met een of meerdere Michelinster(ren), een Bib Gourmandvermelding of hoge score bij Gault Millau.

De deelnemers dit jaar zijn: De Karmeliet***, De Jonkman**, Sans Cravate*, A’Qi*, Auberge de Herborist*, Assiette Blanche, Bhavani, Bistro Refter, Bonte B, Bistro Bruut, De Mangerie, De Visscherie, Den Gouden Karpel, D’s Deldycke Traiteurs, Ducheyne Niek, Goffin, Guillaume, Kok au Vin, La Tâche, Lieven, Patisserie Academie, Patisserie Servaas Van Mullem, Restaurant Patrick Devos en special guest Wim Lybaert, Rock-Fort, ‘t Zwaantje, Tanuki, Tête Pressée, The Chocolate Line, Weinebrugge, Zeno.

Meer info: website Kookeet

In de buurt van restaurant Bistro Kok Au Vin

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.