Le Homard et La Moule

Restaurant Le Homard et La Moule, Bredene

Adres:

Duinenstraat 325
8450   Bredene

Toon de ligging

Telefoon:

04 7556 63 39

Chef-kok:

Donald Deschagt

Type:

Restaurant

Michelin '16:

Pagina 195
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 154
Keuken: 14.0 /20

Formules:

Lunchmenu - menu

Lid van:

Orde der 33 meesterkoks

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

Le Homard et La Moule in de media

Het Lekkere Westen
Reportage Vlaanderen Vakantieland - deel 3

Verschenen in www.een.be op 23 11 2013. Citaat:

In kader van de actie Het Lekkere Westen stuurt Vlaanderen Vakantieland een duo West-Vlaamse foodies op stap in eigen streek.

In deze laatste aflevering gaan regisseur Jan Verheyen, zijn vrouw Lien Willaert en hun dochter Anna op ontdekkingstocht aan de kust.

  • Bekijk de reportage
  • Op het programma:
    - Pluk van zeewier op het strand van Bredene samen met chef-kok Donald Deschagt van restaurant Le Homard et la Moule
    - Overnachting in Pure Hotel te Diksmuide, het hotel hoort bij restaurant Het Notarishuys onder leiding van chef Bert Boussemaere
    - Bezoek aan kaasmakerij Dischhof in Keiem
    - Diner in restaurant De Zaligheid te Beveren (Alveringem).

Het Lekkere Westen

Verschenen in eigen redactie op 13 09 2013.

Vandaag werd in het Concertgebouw in Brugge de Westtoer-campagne 'Het Lekker Westen' voorgesteld. Een nieuw concept voor een weekendje weg in het najaar, met gastronomie als centraal thema.

Westtoer selecteerde voor deze campagne 64 chefs die allemaal graag werken met producten uit hun streek.

In een speciaal magazine en op de website van 'Het Lekker Westen' zijn de chefs aan het woord over hun passie voor de regio en over hun favoriete adressen in de streek.

Bron: YouTube.com - Westtoer

Meer info: website Het Lekkere Westen

Le Homard et la Moule: licht en creatief

Verschenen in Weekend Knack op 10 08 2013. Citaat:

"Le Homard et la Moule is geëvolueerd van een mosselrestaurant tot een gastronomisch eethuis met een vernieuwde strakke inrichting in de tinten zwart en bruin. Er is een open keuken met ingebouwd homarium, waarin chef-kok Donald De Schagt de pannen bespeelt. Specialiteiten zijn lichte, creatieve bereidingen met zuiderse of Japanse toetsen en met kreeft en andere delicatessen uit de Noordzee."

Reviews over restaurant Le Homard et La Moule

Subliem

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
10
Maaltijd: 10
Bediening: 9
Sfeer: 9

Het Terre et Mer menu was overheerlijk! Een subliem smakenpalet! Als je de all in formule neemt word je daar bovenop nog eens getrakteerd op heerlijke bijpassende wijnen en bij de koffie zijn er originele "verwen" zoetigheden
Wij komen zeker terug !

In de buurt van restaurant Le Homard et La Moule

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.