De Vijf Seizoenen

Restaurant De Vijf Seizoenen, Brakel

Adres:

Kasteelstraat 5
9660   Brakel

Toon de ligging

Telefoon:

055 42 84 48

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Michelin '17:

Pagina 196
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '17:

Pagina 158
Keuken: 14.0 /20

Faciliteiten:

Terras, tuin

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

De Vijf Seizoenen in de media

De Vijf Seizoenen in Brakel

Verschenen in Hungry For More op 01 06 2017. Citaat:

De voordelen van een nieuwkomer, met de sterktes van een gevestigde waarde. Restaurant De Vijf Seizoenen in Brakel heeft alles in huis om z’n gasten te trakteren op een heerlijk etentje. Dat in combinatie met hun missie om smaakvol, duurzaam, puur en creatief te werken, zorgt voor een mooi resultaat. Een echte ontdekking en aanrader!

Lees het volledige artikel (externe link)

Family affairs: De Vijf Seizoenen, Brakel

Verschenen in lazy monday op 24 03 2017. Citaat:

De geschiedenis van de Vijf Seizoenen te Brakel leest als een familiesaga. Wat meer dan vijfentwintig jaar geleden begon als een kleine tearoom is ondertussen uitgegroeid tot een gastronomisch restaurant waar drie generaties de scepter zwaaien.

Grootmoeder achter de bar, moeder en schoondochter in de zaal, broer en zus achter het fornuis en vader achter de papierberg. Voor de halfwakkere lezer dringt de nood aan een organigram zich op, maar voor de familie zelf is het kristalhelder. 'Onze grote kracht is dat ieder van ons zich kan concentreren op zijn taak.'

Reportage in magazine Lazy Monday #8, pagina 30-34

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

In de buurt van restaurant De Vijf Seizoenen

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.