De Vijf Seizoenen

Restaurant De Vijf Seizoenen, Brakel

Adres:

Kasteelstraat 5
9660   Brakel

Toon de ligging

Telefoon:

055 42 84 48

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Michelin '17:

Pagina 196
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '17:

Pagina 158
Keuken: 14.0 /20

Faciliteiten:

Terras, tuin

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

De Vijf Seizoenen in de media

De Vijf Seizoenen, Brakel: 100% family business!

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 07 12 2016. Citaat:

Goesting Oost-Vlaanderen ging op bezoek bij De Vijf Seizoenen te Brakel en was onder de indruk.

Lekkere pastrami van hertenkalf, verschillende groenten met een bom van diepe, herfstige smaken gevolgd door een smakelijke bouillon, waren al een geod begin. De hoofdgerechten, wilde eend en de gebakken griet met mousseline van Quintine blond, waren absolute toppers en de desserts moesten hier zeker niet voor onderdoen!

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

De Vijf Seizoenen, Brakel

Verschenen in LinkedIn op 29 09 2016. Citaat:

Vol enthousiasme beschrijft Ine Goossens op LinkedIn haar ervaring bij De Vijf Seizoenen te Brakel.

De passie en bezieling waarmee de eigenaars van dit restaurant bezig zijn, kwam Ine niet al te vaak tegen. Vanaf het binnenkomen werd ze hartelijk onthaald en op haar wenken bediend. Hier zorgt men er steevast voor dat je je echt thuis voelt.

In een restaurant is het eten natuurlijk het belangrijkste element en ook hier scheert De Vijf Seizoenen hoge toppen. Kwalitatief hoogstaande producten en een uitzonderlijke liefde voor groenten en kruiden vormen de basis van uiterst smakelijk gerechten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2016 & maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 18 09 2016.

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand oktober en in maart volgend jaar betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

In de buurt van restaurant De Vijf Seizoenen

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.