Vina Clara

Restaurant Vina Clara, Borgerhout

Adres:

Karel De Preterlei 210
2140   Borgerhout

Toon de ligging

Telefoon:

03 236 13 82

Chef-kok:

Jef Rientjens

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

GaultMillau '16:

Pagina 112
Keuken: 14.0 /20

Faciliteiten:

Terras

Formules:

Menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 18:00 - 21:00

Vina Clara in de media

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2016 & maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 18 09 2016.

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand oktober en in maart volgend jaar betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Vina Clara, Borgerhout

Verschenen in Koken op hakken op 26 07 2016. Citaat:

In de keuken van restaurant Vina Clara te Borgerhout staat chef Jef Rietjens in de potten te roeren en serveert hij seizoensgebonden gerechten waarin groenten een belangrijke rol spelen.

Het bezoek van de bedenkers van Koken op Hakken was een succes. Ze werden aangenaam verrast door zalig lekkere, frisse en zomerse gerechten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015.

‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken.  De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.

Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.

Magazine Jong Keukengeweld 2016

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Visit Flanders / Flickr

Lees het volledige artikel

Reviews over restaurant Vina Clara

Een aanrader!

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
9
Maaltijd: 9
Bediening: 10
Sfeer: 9

Wij hebben een voortreffelijke avond gehad. Super gegeten, zeer goede aanbevelingen gehad voor wijnkeuzes. Het is een absolute aanrader!

een absolute miskleun

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
2
Maaltijd: 2
Bediening: 3
Sfeer: 3

Wie dit een goed restaurant vindt, heeft daarvoor wellicht alleen bij McDonalds of Quick gegeten. Het eten is hier beneden alle peil, het enige wat wel op peil is, is de prijs. Dit restaurant is veel te duur voor de povere kwaliteit die ze bieden. Wij gaan wekelijks op restaurant en kennen nogal wat goeie restaurants in en rond Antwerpen, maar Vina Clara hoort daar niet bij.

In de buurt van restaurant Vina Clara

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.