Jacqueline

Alle persartikels over restaurant Jacqueline

Restaurant Jacqueline, Boechout

Verschenen in Goesting Antwerpen op 02 12 2015. Citaat:

Evelien Swiers, chef-kok van restaurant Jacquelin te Boechout, kookt met een voorliefde voor zuivere smaken en dat proefde Goesting Antwerpen op het bord. Deze lunch draaide uit op een echt smaakfeest.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: Jacqueline

Verschenen in De Standaard Magazine op 03 10 2015. Citaat:

Op 16 september opende restaurant Jacqueline in Boechout. Het restaurant wordt gerund door Evelien Swiers in de keuken en haar vriend Raf Rombouts in de zaal.

De recensent van De Standaard ging reeds langs en was positief over zijn bezoek: "De keuken en de bediening missen hier nog wat professionele schwung. Maar de inzet is groot, en de kwaliteit van de ingrediënten en wijnen is hoog. Dat is al meer dan wat je van vele andere eethuizen kan zeggen."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed).

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.