X

Volgens onze bronnen bestaat deze zaak momenteel niet meer.

David Selen

Restaurant David Selen, Bissegem

Adres:

Meensesteenweg 199
8501   Bissegem

Toon de ligging

Chef-kok:

David Selen

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Michelin '16:

Pagina 184
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 144
Keuken: 16.0 /20

Faciliteiten:

Airco, parking, terras, tuin

Formules:

Lunchmenu - menu

Overnachting:

Mogelijk

David Selen in de media

Sebastien Ghyselen van Gastrobar Gust maakt het beste hoofdvlees van Kortrijk

Verschenen in eigen redactie op 09 01 2017.

Welke Kortrijkse chef maakt het beste hoofdvlees?

Tijdens de tweede editie van 'Café Paté' streden 12 Kortrijkse chefs voor de titel: Matthias Speybroeck (Va et Vient), Felix Francois (Het Vliegend Tapijt), Klaas Lauwers (Hotel Messeyne), Ludovic Ghyselen (Argendael), Jurgen Maene (Fond et Fumet), Thijs Clinckemaillie (Hula), Sebastien Ververcken (Vol Ver), David Selen, Karel Callebert (Walle 111), Sebastien Ghyselen (Gastrobar Gust), Frederik Desmet (Oud Walle) en Martijn De Fauw (Damier).

Een vijfkoppige jury beoordeelde op smaak, textuur, presentatie en originaliteit. Het was een spannende strijd tussen de eerste en de tweede plaats, met slechts een half puntje verschil.

Winnaar werd Bas Ghyselen van Gastrobar Gust. Tweede werd Martijn Defauw van Restaurant Damier. Derde plaats was voor Felix Francois van Het Vliegend Tapijt.

Lees het verslag op de blog 'Hot Cuisine de Pierre'

Een blik in de keuken van David Selen

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre op 26 09 2013. Citaat:

"Op culinair vlak is David Selen echter over de ganse lijn een meerwaarde voor de West-Vlaamse vlasstreek. Zijn gerechten zijn een mix van klassieke en vernieuwende elementen. Hij durft. Ik onthou vooral de heerlijke soorten zout, die bij het brood geserveerd werden, de perfect geklopte sabayon, het smaakvolle eendenvlees en het gestoorde buikspek."

Lees het volledige artikel (externe link)

Chef-kok David Selen opent B&B boven restaurant

Verschenen in De Zeewacht op 08 12 2012.

"'De Marrakech-kamer is bedoeld voor twee personen met eventueel een kind. De Parijs-kamer is specifiek bedoeld voor koppels. Voor de derde kamer, de suite, heb ik nog geen naam.', David Selen. 'Alle kamers zijn stijlvol ingericht, met materialen van Slots, uit Spiere-Helkijn. Op 29 december zullen onze eerste gasten hier verblijven.'"

In de buurt van restaurant David Selen

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.