Salsifis

Alle persartikels over restaurant Salsifis

Jong Keukengeweld 2012

Verschenen in eigen redactie op 23 09 2012. Citaat:

Jong Keukengeweld laat jongeren kennis maken met de Vlaamse topgastronomie.

Van 1 oktober tot 15 november 2012 bieden 39 topchefs jongeren tot en met 30 jaar een gastronomisch driegangenmenu aan voor 45 euro, wijnen en/of bieren en waters inbegrepen.

Meer info: website Jong keukengeweld

Restaurant Salsifis krijgt Zilveren Lepel

Verschenen in nieuwsblad.be op 24 07 2012. Citaat:

"Op 24 juli mocht burgemeester Marc Van de Vijver in aanwezigheid van het bestuur van de Tafel van de Zilveren Lepel de zaakvoerders van Restaurant Salsifis de Oorkonde van de Zilveren Lepel overhandigen. Naast Herbert Robbrecht heeft Beveren er dus opnieuw een toprestaurant bij."

Lees het volledige artikel (externe link)

Salsifis

Verschenen in Goesting Antwerpen op 08 12 2010. Citaat:

"Met twee eenvoudige wijnen (€9) en water (€4) erbij betaal ik €57. Dat is een eerlijke prijs voor dit feestelijk diner. Wie in het voorjaar wil boeken, moet er rekening mee houden dat het restaurant 6 maanden sluit. Het huis krijgt dan een grondige facelift, inclusief verbouwingen."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Score GaultMillau 2011: 14/20

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2010. Citaat:

164 restaurants in België behalen een score van 14/20 in de GaultMillau-gids 2011. Dit restaurant is er één van.

Restogids Nouvelle Vague 2010 / Selectie Vlaanderen

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 21 05 2010. Citaat:

Jan Van Hemeledonck maakte een eigenzinnige selectie van 50 jonge en vernieuwende chef-koks. Criteria om geselecteerd te worden:

  • de chef is circa 35 jaar oud, heeft een opleiding genoten of de nodige basiskennis verworven om het vak waardig te kunnen uitoefenen
  • de chef is creatief of in staat een persoonlijke stempel te drukken op gerechten waarmee je het onderscheid maakt.
  • de chef voldoet aan hoge kwaliteitscriteria en verliest het visuele aspect van het bord niet uit het oog.

Er werden 25 chef-koks/restaurants in Vlaanderen geselecteerd. Dit restaurant is er één van.

Score GaultMillau 2010: 14/20

Verschenen in eigen redactie op 26 10 2009. Citaat:

156 restaurants in België behalen een score van 14/20 in de GaultMillau-gids 2010, dit restaurant is er één van.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.