Sail & Anchor

Alle persartikels over restaurant Sail & Anchor

Sail & Anchor, Antwerpen

Verschenen in Avocado van de duivel op 12 04 2017. Citaat:

Gastvrouw Marijke ontvangt ons hartelijk met zowaar Britse bubbels: Bolney Bubbly uit Sussex. Sprankelend en verrassend goed (let op, “voor een Britse wijn” heb ik niet gezegd he).

Marijke stelt ons het menu voor, dat handig op een kaartje genoteerd staat in een envelopje. Net als bij voorganger Veranda krijg je hier een vast meergangenmenu, met aangepaste wijnen, bieren, ciders, sapjes, thees óf infusies.

Lees het volledige artikel (externe link)

Sail & Anchor

Verschenen in elidesc says op 09 04 2017. Citaat:

De combinatie van vis en vlees verraste mij en liet zelfs meer dan eens een diepe indruk na.

Volgens mij is dit – in de gastronomische categorie – de lekkerste (toevallig ook Antwerpse) ontdekking sinds Dim Dining eind vorig jaar.

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017. Citaat:

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Sail & Anchor: Britse keuken in Antwerpen

Verschenen in Macaron Manon op 17 01 2017. Citaat:

Blogster Manon beleefde een fantastische avond met een zeer correcte vriendelijke bediening van twee jonge en gedreven mensen die de zaak vol overgave met z’n tweeën runnen, waarvoor haar respect.

Chef Michael Yates, lid van Jong Keukengeweld, serveert de moderne Britse keuken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: Sail & Anchor

Verschenen in De Standaard Magazine op 09 04 2016. Citaat:

Michael Yates bezorgde recensent Bruno Vanspauwen reeds een fantastisch smaakervaring in restaurant Carcasse, waar hij voor voorheen aan de slag was.

Op de vroegere locatie van succesbistro Veranda te Berchem, startte deze chef een eigen zaak samen met zijn vriendin Marijke Van haecke.

Deze chef kan koken en brengt een keuken die niet lijkt op alle andere. Nu moet hij voor zichzelf focus en tijd creëren om zijn concept helemaal waar te maken.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed).

Sail & Anchor, Berchem-Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 06 04 2016. Citaat:

We kennen chef Michael Yates nog van zijn tijd bij Carcasse en Julia by Mare Nostrum maar is nu aan zijn eigen avontuur begonnen. Op de plaats waar vroeger Veranda en Bascule zaten, opende hij Sail & Anchor, waar hij uit de rijke Britse gastronomie zijn ideeën haalt.

Marc Declercq voor Goesting magazine stelde zelf zijn menu samen, ja dat kan hier, en werd positief verrast door de verrassende combinaties en rijke smaken van de gerechten.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.