X

Volgens onze bronnen bestaat deze zaak momenteel niet meer.

Bascule

Restaurant Bascule, Berchem

Adres:

Guldenvliesstraat 60
2600   Berchem

Toon de ligging

Chef-kok:

Matteo Nardin

Type:

Restaurant, bistro

Keuken:

Belgisch

Bascule in de media

Agnes Goyvaerts proeft met plezier bij Bascule

Verschenen in DM magazine op 13 06 2015. Citaat:

Op de oude locatie van de Veranda opende begin dit jaar Bascule. Eigenaar Davy Schellemans is volop bezig met de verhuis van zijn restaurant Veranda naar een plek te noorden van Antwerpen (opening voorzien begin 2016).

Met Bascule werd een nieuw concept gelanceerd, met in de keuken sous-chef Matteo Nardin.

Agnes Goyvaerts was heel enthousiast over haar bezoek. Met wat minder artisiteke ambities wordt hier smakelijk gekookt en met zwier bediend. Geen wonder dat het hier altijd vol zit.

Bascule, Berchem

Verschenen in elidesc says op 12 04 2015. Citaat:

"De skrei combineert prachtig met de verschillende bereidingen van bloemkool. De vis perfect aangebakken op het vel, de bloemkool ook en tevens als puree / zalf / you name it. Een schuimige saus die bij mij iets presenter is dan bij mijn vriend werkt af. Hierin herken ik nog meer dan in de vorige gerechten de vroegere Veranda, en dat is een compliment."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Bascule, Berchem

Verschenen in coolinary.be op 27 03 2015. Citaat:

"Van het vertrouwde, vastgestelde menu op het krijtbord in Bascule geen spoor, hier eet je gewoon à la carte. Op culinair vlak mag er dan een duidelijk verschil zijn tussen Veranda en Bascule, wat er geserveerd wordt is nog steeds top. Van de luchtige kaaskroketjes met dip tot de ambachtelijke worsten, de verse pasta's tot de varkenskop met kriekjes en puree... pure smaken troef. Wij lieten ons dit zelfverklaard 'comfort food' meer dan smaken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Reviews over restaurant Bascule

Bascule, Berchem

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
5
Maaltijd: 8
Bediening: 4
Sfeer: 4

Lekkere maaltijd, zowel voor- en hoofdgerecht als dessert. Jammer genoeg werd het talent van de kok teniet gedaan door het onbeleefd buitenzetten van ons gezelschap (8 pers.!). Hoewel we onze reservatie enkele weken van te voren plaatsten, werd ons enkele uren van tevoren telefonisch gemeld dat we na 2u mochten beschikken. Niet evident om dan voor 8 personen in het weekend een nieuwe eetgelegenheid te zoeken.
En zo geschiedde: de kaasbordjes waren net geserveerd of ook de rekening werd zelfs niet een beetje subtiel op tafel neergepoot; de flessen wijn nog niet geledigd en onze jassen werden aangedragen.
Resultaat: ondanks het lekkere eten, vertrokken we met een hele wrange smaak huiswaarts.
De les die we hieruit leren: volgende keer toch de zoektocht naar een nieuw restaurant aangaan en dit restaurant niet aanprijzen, met nogmaals onze oprechte excuses aan de kok die zijn beste beentje heeft voorgezet...

In de buurt van restaurant Bascule

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.