Le Cirque

Alle persartikels over restaurant Le Cirque

Le Cirque, Belsele

Verschenen in Goesting Antwerpen op 11 12 2013. Citaat:

"Na een correcte wachttijd krijgen we als hoofdgerecht, filet van wilde eend, met in zoutkorst gepofte knolselder, enoki champignons, pommes rissolées en afzonderlijk een potje met een stoverij van de eendenbil met wortel en boterraapjes met een espuma van aardappel. Wauh! Zowel de bereiding van de eend en garnituren krijgen voor ons een 'tien'."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Nieuwe locatie voor restaurant Le Cirque

Verschenen in eigen redactie op 10 10 2012. Citaat:

Vanaf 15 oktober sluit het restaurant in Temse om dan 2 weken later terug open te gaan in Belsele.

Restaurant Le Cirque
Culinaire attractie

Verschenen in Steps op 27 02 2012. Citaat:

"We steken van wal met een in halve-maanvorm gepresenteerd voorgerecht: vakkundig versneden rundstartaar met terrine van ganzelever, rundstong, krab, eiersla, wakame en structuren van parmezaan. De fijngemalen rundstong doet me vaagweg denken aan mijn legerdienst, maar de smaak is gelukking oneindig veel raker. Ik gewaag zelfs van een qua smaak feilloos precisiebombardement tegenover mijn vrouw, die net als ik niet weet wat eerst te proeven. De traag gegaarde duif, met een krakend kroketje van duivenbil, gaat een weinig later verder met dezelfde verfijning."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.