Hofke Van Bazel

Restaurant Hofke Van Bazel, Bazel

Adres:

Koningin Astridplein 11-13
9150   Bazel

Toon de ligging

Telefoon:

03 744 11 40

Chef-kok:

Kris De Roy

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Michelin '16:

Pagina 176
Keuken: 1 ster
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 135
Keuken: 14.0 /20

Faciliteiten:

Airco, rooksalon, terras, tuin

Formules:

Lunchmenu - menu

Overnachting:

Mogelijk

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:00

Hofke Van Bazel in de media

Gault Millau 2018 - Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 13 11 2017.

Op maandag 13 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2018 bekend.

  • Chef van het jaar: Eric Fernez, restaurant d’Eugénie à Emilie - Baudour
  • Jonge Chef van het jaar, Vlaanderen: Jo Grootaers, Altermezzo - Tongeren
  • Jonge Chef van het jaar, Wallonië: Ludovic Vanackere, Atelier de Bossimé - Loyers
  • Jonge Chef van het jaar, Brussel: Kenzo Nakata, Gramm - Brussel
  • Nieuwkomer van het jaar: Chambre Séparée (Kobe Desramaults) - Gent
  • Gastro–Bistro van het jaar: Bruut - Brugge
  • Brasserie van het jaar: Brabohoeve - Schilde
  • Beste Wijnkaart: Terminus- Watou
  • Sommelier van het jaar: Gianluca Di Taranto, The Jane – Antwerpen
  • Ambachtsman van het Jaar: Johan Segers, 't Fornuis - Antwerpen
  • Bierkaart van het jaar: Edison - Koksijde
  • Dessert van het jaar: L'Eau Vive - Arbre
  • Gastvrouw van het jaar: Valérie Meyers, restaurant Philippe Meyers - Braine-l'Alleud
  • Terras van het jaar: Fou d'Ô - Gent
  • Aziaat van het jaar: Dokkoon KAPUEAK, Bo Raan – Knokke
  • Italiaan van het jaar: Felice Miluzzi, Rossi – Leuven
  • Trofee Prijs/Plezier, Vlaanderen: Siphon – Damme
  • Trofee Prijs/Plezier, Brussel: Le 203 – Sint-Gillis
  • Trofee Prijs/Plezier,Wallonië: Le Baragoû – Marche-en-Famenne
  • Ontdekking van het jaar, Vlaanderen: De Stadt van Luijck - Sint-Truiden
  • Ontdekking van het jaar, Wallonië: L' Horizon – Chaumont-Gistoux
  • Ontdekking van het jaar, Brussel: Le Transvaal
  • Beste Groenterestaurant, Vlaanderen: Hofke van Bazel, Bazel
  • Beste Groenterestaurant, Wallonië: Ô de vie – Juprelle
  • Beste Groenterestaurant, Brussel: Bouchéry – Ukkel
  • Pop of the Year, Vlaanderen: Bar Palmier – Antwerpen
  • Pop of the Year, Wallonië: Pépite – Cave à manger – Namen
  • Pop of the Year, Brussel: Nona – Brussel
  • Speciale erkenning: Peter en Lieve Goossens, voor 30 jaar Hof van Cleve & 15 jaar aan de top in Gault&Millau.

Beste groenterestaurants van België

Verschenen in nieuwsblad.be op 04 05 2017. Citaat:

GaultMillau bekroont ook dit jaar de beste groenterestaurants van België. Wie graag een gerecht wordt voorgeschoteld waarbij extra aandacht werd besteed aan de groenten, doet er goed aan eens bij Hofke Van Bazel of Bouchéry te reserveren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Sterrenrestaurant Hofke van Bazel will naar nog hoger niveau

Verschenen in Het Laatste Nieuws op 01 10 2015. Citaat:

Twee jaar geleden werd restaurant Hofke van Bazel bekroond met een eerste Michelinster en werd opgenomen in de groene GaultMillau. Een erkenning voor de manier waarop hier verse groenten worden gebruikt.

Om zijn restaurant naar een nog hoger niveau te tillen, gaat chef-kok Kris De Roy nu ook zelf groenten en fruit kweken in zijn eigen 'hofke'.

'Mijn vrouw Gina Miurin is een vegetariër en dat is een extra motivatie om zo veel mogelijk variatie aan te bieden', vertelt Kris aan Het Laatste Nieuws.

Klanten kunnen trouwens ook een rondleiding krijgen doorheen de twee grote serres en een blik werpen op de 46 grote bakken, waar honderden kruiden in groeien.

In de buurt van restaurant Hofke Van Bazel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.