Bazalia

Alle persartikels over restaurant Bazalia

Trattoria Bazalia, Bazel

Verschenen in Kris Kookt op 25 02 2015. Citaat:

"Wij genoten van een avond Italiaanse gastvrijheid en romance. Gerechten opgebouwd met kwaliteitsvolle producten geserveerd met de nodige Italiaanse charme en schwung. Bedankt Gina en Kris, herinneringen van onze vakantie in Italië kwamen onmiddellijk terug naar boven."

Lees het volledige artikel (externe link)

Trattoria Bazalia rijft Bib Gourmand van Michelin binnen

Verschenen in nieuwsblad.be op 04 11 2014. Citaat:

"'Toevallig hadden we de verdieping boven het Hofke van Bazel ter beschikking', voegt Kris De Roy toe. 'En ik wilde al langer een Italiaanse toets in het Hofke', zegt Gina. Die Italiaanse gezelligheid drijft natuurlijk boven in Bazalia: kaarsen op tafel, een Italiaans vlaggetje dat niet mag ontbreken en de genereuze verwelkoming door Roberto Guastamacchia, de man die jarenlang gastheer was in restaurant Macchiavelli op Linkeroever."

Lees het volledige artikel (externe link)

Bib Gourmand 2015 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 03 11 2014. Citaat:

Michelin heeft met zijn nieuwste Bib Gourmand Benelux Gids 2015 terug een recordeditie te pakken. De teller staat op 285 restaurants, waaronder maar liefst 57 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Proefwerk: Bazalia

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 30 03 2013. Citaat:

"Nu snappen we weer waarom de Italiaanse keuken zo geliefd is: eenvoudige gerechten, maar geweldige combinaties en superieure producten"

"Je verwacht het misschien niet, maar het eten is hier verrassend authentiek en betaalbaar. Een aanrader dus."

Trattoria Bazalia, Bazel

Verschenen in Goesting Antwerpen op 20 03 2013. Citaat:

"Het hoofdgerecht is kabeljauw, een mooi stuk perfect gegrilde vis met gepofte olijftomaatjes, rode uien uit Tropea (Calabrië) en gesmolten aardappelen in bouillon afgewerkt met uitstekende vierge olijfolie en vers citroensap. De producten behouden hun volle smaken en vormen een evenwichtige combinatie."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bazalia

Verschenen in Cookanista.be op 10 03 2013. Citaat:

"Op een druilerige donderdagavond trokken we richting Bazel om het nieuwe stokpaardje van het “Hofke van Bazel” te ontdekken: 'Bazalia'. Het idee achter dit concept is een verse productkeuken met focus op pure smaken in een informeel en vlot kader. Het druilerige weer buiten werd al snel vergeten toen we met open armen ontvangen werden door gastvrouw Gina die de Italiaanse warmte uitstraalde zoals ik nog maar zelden zag."

Lees het volledige artikel (externe link)

Bazalia, het Italiaanse zusje van Hofke van Bazel.

Verschenen in eigen redactie op 30 01 2013. Citaat:

Vanaf 31 januari 2013 proef je Italië in Bazel.

Naast Hofke van Bazel start trattoria 'Bazalia', een nieuw project van chef-kok Kris De Roy.

Bazalia wil een zuiders gevoel geven. Authentieke Italiaanse keuken, pure, mediterraanse smaken in een ongedwongen sfeer.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.