X

Volgens onze bronnen bestaat deze zaak momenteel niet meer.

Karekietenhof

Restaurant Karekietenhof, Avelgem

Adres:

Scheldelaan 20
8580   Avelgem

Toon de ligging

Chef-kok:

Jo Vossaert

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Faciliteiten:

Parking, terras

Formules:

Menu

Overnachting:

Mogelijk

Karekietenhof in de media

Karekietenhof rijgt prijzen aan elkaar.
Derde vermelding in jaar tijd voor hostellerie.

Verschenen in nieuwsblad.be op 05 12 2009. Citaat:

"Met een nominatie voor de Horeca Awards 2009 krijgt hostellerie Karekietenhof voor zijn Bed & Breakfast opnieuw een onderscheiding."

"Jo Vossaert en Sabien Tanghe openden precies een jaar geleden Hostellerie Karekietenhof aan de Scheldelaan 20, waar zij voorheen het gelijknamige restaurant runden.(...) Het restaurantgedeelte hielden wij over en daarmee maken wij de link met onze B&B-ruimte. Wij hebben ook enkele specialiteiten op de menukaart staan."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Liever de Schelde dan Toscane

Verschenen in standaard.be op 16 05 2009. Citaat:

"Jo en Sabien Vossaert droomden van Toscane. Maar uiteindelijk kozen ze toch voor een hotel-restaurant aan de oude Scheldearm in Avelgem."

"Jo en Sabien vernieuwden niet alleen het restaurant. De ruimte die vroeger dienst deed als feestzaal, verbouwden ze tot vijf charmante gastenkamers. Ze liggen goed afgescheiden van het restaurant en beschikken over een eigen ontbijtruimte. Voor de inrichting koos Sabien een hedendaagse, romantische stijl met een maximum aan comfort. Grote bedden en badkamers, televisie en internet en trendy kleurtjes zorgen voor een zweem van stedelijke chic."

Lees het volledige artikel (externe link)

Dagjestoeristen blazen uit met zicht op groen.
Karekietenhof richt vijf kamers in als b&b.

Verschenen in nieuwsblad.be op 03 12 2008. Citaat:

"'Dat is een weloverwogen investering', zegt Jo Vossaert die van de gelegenheid gebruikt maakte om de naam van het restaurant te veranderen in hostellerie. 'Wij lieten onze twee feestzalen herinrichten tot vijf modern ingerichte kamers, compleet met sanitair en een terras met uitzicht op de groene omgeving van de Scheldemeersen.'"

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Reviews over restaurant Karekietenhof

samen uit met famillie

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
7
Maaltijd: 7
Bediening: 8
Sfeer: 6

Dit restaurant is mooi gelegen aan een oude scheldearm. Zicht op een mooi brokje natuur. Parkeren is hier geen probleem. Ik had wel een probleem met de ongewassen buitenramen maar eens binnen kom je in een mooi en gezellig interieur.De huisaperitief was verrassend lekker alsook de paling van de chef. De andere gerechten waren eerder van een normaal redelijke kwaliteit. (paling in het groen-steak-kaaskroketten) .Het restaurant voorziet geen vegetarisch menu. Op de desserts viel tevens niets aan te merken. De bediening was attente en correct. Er werd een tweede bediening voorzien voor de palinggerechten en de frietjes. De huiswijnen ( rood en wit) waren van goede kwaliteit. Je blijft wel met vragen zitten bij het ontvangen van de niet gedetailleerde rekening. Blijkt dat voor een fles spuitwater € 10 word aangerekend wat naar ons gevoel aan de overdreven kant is .Ik zou het restaurant aanraden aan liefhebbers van lekkere paling ( ik bedoel de paling van de chef).

In de buurt van restaurant Karekietenhof

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.