L'Eau Vive

Restaurant L'Eau Vive, Arbre

Adres:

Route de Floreffe 37
5170   Arbre

Toon de ligging

Telefoon:

081 41 11 51

Chef-kok:

Pierre Résimont

Type:

Restaurant, gastronomisch

Keuken:

Frans, Belgisch

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 435
Keuken: 2 sterren
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 126
Keuken: 17.0 /20

Faciliteiten:

Parking, rooksalon, terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Lid van:

Meesterkoks van België
Orde der 33 meesterkoks

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:00

L'Eau Vive in de media

Gault Millau 2018 - Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 13 11 2017.

Op maandag 13 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2018 bekend.

  • Chef van het jaar: Eric Fernez, restaurant d’Eugénie à Emilie - Baudour
  • Jonge Chef van het jaar, Vlaanderen: Jo Grootaers, Altermezzo - Tongeren
  • Jonge Chef van het jaar, Wallonië: Ludovic Vanackere, Atelier de Bossimé - Loyers
  • Jonge Chef van het jaar, Brussel: Kenzo Nakata, Gramm - Brussel
  • Nieuwkomer van het jaar: Chambre Séparée (Kobe Desramaults) - Gent
  • Gastro–Bistro van het jaar: Bruut - Brugge
  • Brasserie van het jaar: Brabohoeve - Schilde
  • Beste Wijnkaart: Terminus- Watou
  • Sommelier van het jaar: Gianluca Di Taranto, The Jane – Antwerpen
  • Ambachtsman van het Jaar: Johan Segers, 't Fornuis - Antwerpen
  • Bierkaart van het jaar: Edison - Koksijde
  • Dessert van het jaar: L'Eau Vive - Arbre
  • Gastvrouw van het jaar: Valérie Meyers, restaurant Philippe Meyers - Braine-l'Alleud
  • Terras van het jaar: Fou d'Ô - Gent
  • Aziaat van het jaar: Dokkoon KAPUEAK, Bo Raan – Knokke
  • Italiaan van het jaar: Felice Miluzzi, Rossi – Leuven
  • Trofee Prijs/Plezier, Vlaanderen: Siphon – Damme
  • Trofee Prijs/Plezier, Brussel: Le 203 – Sint-Gillis
  • Trofee Prijs/Plezier,Wallonië: Le Baragoû – Marche-en-Famenne
  • Ontdekking van het jaar, Vlaanderen: De Stadt van Luijck - Sint-Truiden
  • Ontdekking van het jaar, Wallonië: L' Horizon – Chaumont-Gistoux
  • Ontdekking van het jaar, Brussel: Le Transvaal
  • Beste Groenterestaurant, Vlaanderen: Hofke van Bazel, Bazel
  • Beste Groenterestaurant, Wallonië: Ô de vie – Juprelle
  • Beste Groenterestaurant, Brussel: Bouchéry – Ukkel
  • Pop of the Year, Vlaanderen: Bar Palmier – Antwerpen
  • Pop of the Year, Wallonië: Pépite – Cave à manger – Namen
  • Pop of the Year, Brussel: Nona – Brussel
  • Speciale erkenning: Peter en Lieve Goossens, voor 30 jaar Hof van Cleve & 15 jaar aan de top in Gault&Millau.

Michelingids België 2014
Restaurants met 2 Michelinsterren

Verschenen in eigen redactie op 18 11 2013.

17 Belgische restaurants behalen 2 sterren in de nieuwe Michelingids 2014:

't Zilte (Antwerpen), De Jonkman (Sint-Kruis), Bon-Bon (Sint-Pieters-Woluwe), Le Châlet de la Fôret (Brussel), Comme Chez Soi (Brussel), Sea Grill (Brussel), Nuance (Duffel), Château du Mylord (Elzelles), Aan Tafel bij Luc Bellings (Hasselt), Hostellerie St-Nicolas (Elverdinge), La Durée (Izegem), Bartholomeus (Knokke), L'Air du Temps (Liernu), Slagmolen (Opglabbeek), Hostellerie Le Fox (De Panne), L'Eau Vive (Arbre), Pastorale (Reet).

Michelingids - Bib Gourmand 2014
23 nieuwkomers in België

Verschenen in eigen redactie op 04 11 2013.

Michelin heeft met zijn nieuwste Bib Gourmand Benelux Gids 2014 terug een recordeditie te pakken. De teller staat op 261 restaurants, waaronder maar liefst 43 nieuwkomers.

België telt nu 143 Bib Gourmand restaurants, waarvan 23 nieuwkomers:

  • Godard, Antwerpen
  • Michel, Boninne
  • Mondevino, Borgloon
  • La Branche d'Olivier, Brussel
  • Le Wine Bar Sablon des Marolles, Brussel
  • Wine in the City, Brussel
  • Comptoir de l'Eau Vive, Erpent
  • Brasserie Bijgaarden, Groot-Bijgaarden
  • Le Petit-Fils, Lasne
  • Bistro Neuta, Leut
  • Noï, Linkebeek
  • Le Saint-Charles, Marcinelle
  • La Madeleine, Bergen
  • Les Sens du Goût, Namen
  • Sir Kwinten, Sint-Kwintens-Lennik
  • L'Embellie, Soignies
  • Les Vrais Soudeurs, Thuin
  • Moment Gourmand, Doornik
  • Spectrum, Vilvoorde
  • Lucana, Wanze
  • Chez Chen, Wépion
  • Mamy Louise, Waver
  • De Schalk, Willebroek

Michelin reikt het label 'Bib Gourmand' uit aan restaurants die een kwaliteitsvolle menu aan €35 aanbieden (€36 in de hoofdsteden).

De Bib Gourmand Benelux 2014 is te koop vanaf 7 november voor de prijs van € 15,95.

Meer info: Bib Gourmand 2014 - Volledig overzicht

In de buurt van restaurant L'Eau Vive

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.