Appelsveer

Restaurant Appelsveer, Appels

Adres:

Hoofdstraat 175
9200   Appels

Toon de ligging

Telefoon:

052 55 44 90

Chef-kok:

Olivier Van de Meerssche

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 218
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 125
Keuken: 13.0 /20

Faciliteiten:

Terras

Overnachting:

Mogelijk

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

Appelsveer in de media

Tien restaurants die ook een Michelinster verdienen

Verschenen in knackweekend.be op 04 12 2014. Citaat:

"De Michelingids 2015 hield bij de bekroning van de nieuwe sterrenrestaurants geen rekening met wat er in Vlaanderen bloeit en groeit. Weekend Knack selecteerde tien uitstekende eethuizen die klaar zijn voor een eerste ster."

  • Two Cooks, Zottegem
  • Hotel Damier, Kortrijk
  • 't Korennaer, Nieuwkerken-Waas
  • Restaurant Appelsveer, Appels
  • Bistro du Nord, Antwerpen
  • Fleur de Lin, Zele
  • Markt XI, De Haan
  • Oh Restaurant, Koksijde
  • Schatteman, Hertsberge
  • 't Vijfde Seizoen, Aalter

Lees het volledige artikel (externe link)

Agnes Goyvaerts bezoekt Appelsveer
DMuze: The Happy Eater

Verschenen in DM magazine op 19 01 2013. Citaat:

"Het begint met een roze balkje van koudgegaarde zalm, met een laagje geel schuim van riesling, enkele kaviaareitjes en beignets van ui. De beignets konden krokanter. Hierna komt een klein stukje gebakken zeebaars in lekkere bouillon van kreeft, vergezeld van dimsum met kreeft en anijsbasilicum. Het hoofdgerecht is natuurgebakken Bressekip met een garnituur van crosnes (Aziatische knolletjes), hanenkammen, peterselie- en haverwortel."

Knack Restaurantgids 2013-2014

Verschenen in eigen redactie op 21 11 2012.

Deze week werd de nieuwe Knack restaurantgids, editie 2013-2014, voorgesteld.

Uitgereikte awards 'Gouden Gardes 2013-2014':

  • Gouden Garde met diamanten voor uitzonderlijke carrière: Bert Meeuwis, Slagmolen
  • Gouden Garde Beste Kok van het Jaar: Olivier Van de Meerssche, Appelsveer
  • Gouden Garde Jong Beloftevol Talent: Broes Tavernier, 't Vijfde Seizoen
  • Gouden Garde Inventieve Kok: Vicky Geunes, 't Zilte
  • Gouden Garde Uitheems Restaurant: Tomoyasu Kamo, Kamo
  • Gouden Garde Vrouwelijke Chef-kok: Viviane Verheyen, Bistro Le Zoute Zoen
  • Gouden Garde Sommelier van het Jaar: Jan Rots, Brasserie Latem

De restaurantgids is vanaf deze week verkrijgbaar in de boekhandel of online via www.mediaclub.be en kost 22,95 euro.

In de buurt van restaurant Appelsveer

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.