Wasbar

Alle persartikels over eetcafé Wasbar

Atv Hotspot op bezoek bij Wasbar en Tinsel

Verschenen in atv.be op 07 10 2013. Citaat:

Bron: atv.be

Wasbar opent de deuren in Antwerpen

Verschenen in knackweekend.be op 30 08 2013. Citaat:

"Eigenaars en bedenkers Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde openen na hun succesvolle hippe WASBAR-zaak in Gent een tweede vestiging in Antwerpen. Het concept van de wasserette slash bar slash eethuisje blijft hetzelfde. Een frisse pint of een gezond slaatje kun je er nog altijd consumeren terwijl je rustig de was laat draaien."

Lees het volledige artikel (externe link)

Yuri en Dries van Wasbar winnen Topstarter

Verschenen in nieuwsblad.be op 02 04 2013. Citaat:

"De twee maakten van Wasbar meer dan een wasserette: ‘bar' is niet voor niets het tweede deel van de naam van hun zaak. Terwijl de was in de machine slingert, kan je er rustig een koffie of een pintje drinken. Of zelfs naar de kapper gaan. Dat kapsalon is momenteel wel even vervangen door de pop-upshop Butik, met Scandinavische mode. ‘We zijn volop op zoek naar een kapper die hier op zelfstandige basis wil komen werken', aldus Dries."

Lees het volledige artikel (externe link)

Wasbar komt naar het Zuid

Verschenen in gva.be op 27 03 2013. Citaat:

"Koffiedrinken en ondertussen een wasje draaien, vanaf juni kan het ook in Antwerpen. Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde hebben zes maanden na de opening van hun Wasbar in Gent een pand gevonden in de Graaf Van Egmontstraat."

Opening voorzien voor juni 2013. Meer info: Wasbar Gent

Lees het volledige artikel (externe link)

Topstarter-finalisten openen Wasbar in Antwerpen

Verschenen in standaard.be op 26 03 2013. Citaat:

"Het is een grote stad met heel wat mensen die klein wonen, onder wie heel wat studenten. We hopen dat die mensen ook naar ons gaan komen.' De twee ondernemers ­beginnen nu snel te verbouwen om de vestiging in juni te openen, ‘al kan dat afhankelijk van de voortgang ook al iets vroeger zijn', aldus Vandenbogaerde."

"Yuri en Dries zijn momenteel te zien in het Eén-programma'Topstarter'. Daarin kiest een professionele jury een jonge ondernemer die van aanpakken weet. De Wasbar-mannen kregen gisteren een rechtstreeks ticket voor de grote finale van volgende week."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.