U

Restaurant U, Antwerpen

Adres:

Nassaustraat 42
2000   Antwerpen

Toon de ligging

Telefoon:

03 201 90 70

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

U in de media

U, het restaurant van Viki Geunes en Hans Otten, opent in juni

Verschenen in eigen redactie op 09 05 2017.

Twee-sterrenchef Viki Geunes en mediafiguur Hans Otten sloegen de handen in elkaar en bieden U een ervaring waarin Happiness, Accessibility, Openness en Food Experience centraal staan. Gastronomie en media hand in hand : U cooperates.

Hans Otten : "We merken dat in wereldsteden als Londen, New York, Barcelona en Amsterdam heel vaak wordt ingezet op één, grote beleving."

Viki Geunes: "Een restaurant dat niet zomaar een restaurant is en een hotel dat meer is dan enkel een slaapgelegenheid. Eén plek die eerder een ontmoetingsplaats is. Een plaats in een leuke omgeving, waar iedereen de hele dag terecht kan om gelijk welke reden : ontspanning, werk, liefde, ontdekking."
Hans Otten : "Een plaats waar ook de drempel niet te hoog is en waar mensen mekaar graag ontmoeten. En dan praat je niet over enkel een restaurant maar ook over een hotel. Een restaurant met slaapgelegenheid of slaapgelegenheid met een restaurant. En dit als één grote beleving. Het bestaat nog niet in ons land!. Maar nu dus wel en die plek heet 'U', een plaats waar 'U', de gast centraal staat.'

Lees ook (Blog Macaron Manon)

In de buurt van restaurant U

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.