Stadscafé

Restaurant Stadscafé, Antwerpen

Adres:

Suikerrui 1
2000   Antwerpen

Toon de ligging

Telefoon:

04 9358 91 34

Chef-kok:

Rik Torremans

Type:

Brasserie

Keuken:

Belgisch

Hyperlinks:

Faciliteiten:

Bar, terras

Formules:

Menu

Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 24:00
Doorlopend:  ma di wo do vr za zo - 10:00 - 22:00

Stadscafé in de media

Stadscafé, Antwerpen
Authentiek lekker

Verschenen in Steps op 10 01 2012. Citaat:

"In het Stadscafé komt bijvoorbeeld enkel vers geschoten wild op tafel. 'Dat proef je, dat ruik je zelfs', verzekert de chef. 'En ja, dan kan er al eens een hagelbolletje in je fazant zitten. Daar waarschuwen we onze klanten voor op de kaart.' Tijdens het seizoen gaat chef Torremans trouwens geregeld zelf z'n wild halen in de Ardennen."

Interview met Rik Torremans, Brasserie Stadscafé te Antwerpen

Verschenen in Steps op 10 01 2012. Citaat:

De microbe heeft je nooit losgelaten?

"Het plezier van mensen tevreden te stellen, dat kan je niet verwoorden. Het is erger dan verliefd te zijn. Ik ben getrouwd met de horeca. Ik ben verzot op dit vak. Als ik niet kan werken, word ik ziek. En ik ben nooit ziek. Steek mij drie dagen aan zee en ik wil weer naar huis."

Reviews over restaurant Stadscafé

Schijn bedriegd

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
4
Maaltijd: 4
Bediening: 1
Sfeer: 5

Gezellig om te zitten , eten kan er mee door maar de bediening is een voorbeeld van hoe het zeker niet moet . De dame die ons bediende verstond maar half van wat er gezegd werd , vrij lang moeten wachten op ons eten , de frieten waren dik en niet goed gebakken , vlees dreef in overdreven veel saus, wijn die besteld was kwam na nog een keer te vragen tegen het einde van de maaltijd . Na het eten bleven de borden op tafel staan tot we zelf vroegen om af te ruimen. Koffie en dessert besteld , dessert kwam als de koffie al op was . Toen we de rekening vroegen kon het ineens wel heel snel gaan , die moesten we geen twee keer vragen ! Om kort te gaan , geen aanrader , blijf er weg !

Room en nog eens room !

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
3
Maaltijd: 3
Bediening: 3
Sfeer: 7

Met een grouponbon reserveerden we bij het Stadscafé.
Het aperitief was nog niet half, werd de soep gebracht. Als ik de kelner hierop wees, was het antwoord "jullie hadden moeten vragen om het kalm aan te doen". Op dat moment waren er 6 eters. Niet moeilijk dus om je klanten in 't oog te houden.
Het hoofgerecht was een prop puree met een stengel peterselie, de kabeljauw was overgoten met een saus die leek op de eerdere soep. Geen groenten. Het dessert was een bevroren klomp ijs met dezelfde kleur als de soep en de saus. Wat een prestatie: soep, hoofdgerecht en dessert hadden dezelfde kleur en bijna dezelfde smaak.

Passe partout acties

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
1
Maaltijd: 1
Bediening: 5
Sfeer: 1

Ik las een review van iemand die met een groep ook ging eten en ontevreden was. Wok gingen ook met 8 personen eten met een aanbieding uit de Passe Partout en hadden dezelfde ervaring: onvriendelijke onbeleefde gerant die het personeel en de gasten terroriseert en zich totaal onbehouwen gedraagt. Het eten is ondermaats en veel te weinig. Ook wij gingen onmiddellijk er na iets eten op de kerstmarkt. Ook wij kregen te horen dat wie met een bon komt eten niet veel mag verwachten. Het personeel moest ons onder druk zetten om snel te eten omdat ze de tafel nodig hadden om 18.30 u voor "normale" klanten. Men ruimde de tafel al af en begon voor onze neus de tafel af te vegen en te dekken terwijl we nog geen eens onze fles wijn ophadden. Toen we een klein uurtje terug voorbij het restaurant kwamen, zagen we dat de tafel nog steeds vrij was! Daar gaan we zeker niet meer terug met of zonder bon.

In de buurt van restaurant Stadscafé

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.