Soma

Alle persartikels over restaurant Soma

Aan Tafel: Soma

Verschenen in De Standaard Magazine op 16 02 2018. Citaat:

Adriana en Frederic houden van contrasten, ik ook: als voorgerecht is er koele Noordzeekrab met avocado en citrus, overgoten met een warme klassiek-Franse Nantuasaus met bisque en whisky. Een huisbereide terrine van varkenskop, die wat strakker had mogen zijn, krijgt een pittig-zurige garnituur van augurk, bieslook, gele wortel en mosterd, bestrooid met stukjes krokant gepoft varkensvel.

Lees het volledige artikel (externe link)

Proefwerk: Soma

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 25 11 2017. Citaat:

Onder de exotische toetsen zit een solide Franse keuken, met een mix van nobele producten zoals foi gras en goedkope ingrediënten als varkenskop en spek.

Geweldig restaurant, twee goeie koks.

Lees het volledige artikel (externe link)

Soma, Antwerpen

Verschenen in Avocado van de duivel op 04 11 2017. Citaat:

De nabeschouwing gebeurt bij een tasje groene thee, met daarbij de 4 nationaliteiten opnieuw present: een madeleine, een chocolaatje met Ouzo, een koekje met Belgisch kriekbier en een Colombiaans fruitsnoepje. We werden hartelijk ontvangen, aten heerlijk en genoten van een gezellige avond. Wat wil je nog meer? Zo blij met Soma in Antwerpen!

Lees het volledige artikel (externe link)

Antwerps restaurant Sõma heeft beste jonge chef van Benelux

Verschenen in standaard.be op 26 09 2017. Citaat:

Frederic Chastro van het Antwerpse restaurant Sõma Antwerpen is maandag in Den Haag uitgeroepen tot winnaar van de Benelux-finale van de wedstrijd S.Pellegrino Young Chef 2018.

Lees het volledige artikel (externe link)

Soma, cuisine à quatre mains

Verschenen in Be-Gusto op 09 04 2017. Citaat:

Al van bij de start merk je dat hier jonge gepassioneerde mensen aan het werk zijn. Ze hebben goed nagedacht over hun concept en serveren een verhaal met ziel waar ze duidelijk achter staan. Gerechten zijn niet te complex maar voorzien van de juiste vakkennis en kruiding. Een gevarieerde keuken die interessant is en voor ieder zijn meug een passend alternatief heeft. Met stip een adres om naar terug te keren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.