Shilling

Alle persartikels over eetcafé Shilling

Entrepreneur: Vinko Pepa

Verschenen in Venuez op 07 12 2012. Citaat:

"Vinko Pepa is een succesvolle ondernemer, met tal van horecazaken op de teller kan dat ook moeilijk anders. In Antwerpen staat Vinko bekend als de bedenker van hippe concepten en het neerpoten daarvan op de uitgelezen locaties."

Restaurants van Vinko Pepa: Bar Italia, Bicyclette, Brasserie Gustav, Chez Antoine, Cosmo, Kapitein Zeppos, La Piazza, Pastis, Primo, Shilling.

Lees het volledige artikel (externe link)

Taste ID: Eigentijds eetcafé
Shilling te Antwerpen

Verschenen in Steps op 01 05 2011. Citaat:

"Op de menukaart zien we een eenvoudige rechttoe rechtaan keuken met koude en warme broodjes, salades en kleine gerechten. Dagelijks zijn er ook suggesties én drie dagschotels en verse soep, en dat zowel bij lunch als bij diner."

Café Shilling

Verschenen in Goesting Antwerpen op 16 03 2011. Citaat:

"Dit is een eerlijke en royale keuken voor een zachte prijs en een geslaagde nieuwkomer voor het Zuid. De bediening die avond was vriendelijk en enthousiast."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Langverwachte Shilling opent vandaag de deuren op het Zuid

Verschenen in gva.be op 14 01 2011. Citaat:

"Een halfjaar gunde Vinko Pepa zich om een nieuw idee uit te werken. Dat werd Shilling. Aan de partners zal het nu niet liggen, want broer Nikolin Pepa en Olivier Boelen, de gerant van het succesrijke Kapitein Zeppos, zorgen voor het dagelijkse beheer. Te duur kan ook geen argument zijn, want Shilling mikt met dagschotels vanaf 9 euro, een batterij broodjes, croques en soepen op een ruim publiek, zeker niet alleen de verwende cavageneratie."

Lees het volledige artikel (externe link)

Nieuw eetcafé met broodjeszaak voor Vinko Pepa

Verschenen in gva.be op 10 01 2011. Citaat:

"Het eetcafé annex broodjeszaak is ondergebracht in het hoekpand waar met Grill en Gitanes voorheen al Pepa-telgen zaten. Shilling, verwijzend naar het Engelse kleingeld, mikt op een breed publiek met gerechten aan democratische prijzen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.