Roji Sushi

Alle persartikels over restaurant Roji Sushi

Restaurant Roji opent nieuwe zaak aan Sint-Jacobsmarkt

Verschenen in nieuwsblad.be op 10 04 2013. Citaat:

"De vroegere krantenwinkel op de hoek van de Sint-Jacobsmarkt en de Prinsesstraat werd omgevormd tot een sushibar. De zaak opent volgende maandag de deuren en mikt vooral op studenten. (...) 'Het pand is ideaal voor een take-away concept, en dat is juist wat de studenten nodig hebben', zegt hij. In de zaak zelf worden slechts een tiental zitplaatsen voorzien. 'We hopen vooral dat studenten onze schotels meenemen naar hun kot', zegt Gunter. ‘Om mee te zijn met onze tijd, ontwikkelden we een app, waarlangs de studenten hun bestelling op voorhand kunnen doorsturen. Op die manier hoeven ze niet te lang te wachten op hun eten.'"

"Omdat de zaak zich richt op studenten, houdt ze haar prijzen ook zo democratisch mogelijk. 'Voor een klassiek lunchmenu betaal je 10 tot 15 euro', zegt Gunter. 'Maar gewone rolletjes heb je al voor 4 tot 7 euro.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Atv Hotspot op bezoek bij restaurant Roji te Antwerpen

Verschenen in atv.be op 16 06 2012. Citaat:

Zoë van Atv bezoekt restaurant Roji, gevestigd in een gerestaureerde kelder in een gebouw daterend uit de 13de eeuw. Zaakvoerder Gunther Landuyt geeft meer uitleg over de inrichting en de keuken van Roji.

Bekijk de reportage op atv.be (van minuut 10:30 tot einde)

Roji Sushi

Verschenen in Belmodo.tv op 06 01 2012. Citaat:

"Naast de Franse gerechten met Japanse toets, kan je je ook uitleven met sushi à la carte. En plus, kan je er ook gewoon een culinaire wandeling maken door, in plaats van een voor-/hoofdgerecht te bestellen, te kiezen voor verschillende soorten fingerfood/starters die de hele avond blijven komen, naargelang de bereidingstijd. (...) Dit is echt een topadres. Of beter nog: een culinaire Aziatische/Japanse parel, met een evenwaardig prijskaartje."

Lees het volledige artikel (externe link)

Al Dente: Waar eet Ray Cokes?

Verschenen in DM magazine op 06 02 2011. Citaat:

De favoriete adressen van Ray Cokes:
Bar(t)-a-vin (Antwerpen), Dôme sur Mer (Antwerpen), Café Constant (Parijs), Particolare (Antwerpen), Roji (Antwerpen) en Hotel Recour (Poperinge).

In 'Tournée Générale' gaat Ray Cokes met Jean Blaute opnieuw op zoek naar de beste bewaarde biergeheimen van België.

Selectie 'Meest trendy'
Knack Weekend - Culinair Referendum 2010

Verschenen in knackweekend.be op 15 09 2010. Citaat:

Voor het Culinair Referendum 2010 selecteerde Pieter Van Dooveren 10 eethuizen voor de categorie 'Meest Trendy'. Dit restaurant maakt deel uit van de selectie.

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Tafelen: Met een Japanse twist.
Restaurant Roji Sushi met Frans-Aziatische keuken.

Verschenen in Weekend Knack op 23 04 2010. Citaat:

"Roji Sushi straalt grootstedelijke allure uit. De inrichting is van meester-antiquair Axel Vervoordt en de Japanse architect Tatsuro Mili. Rond de open haard zijn zithoekjes, er is een cocktailbar met salon, een restaurant met lage en hoge tafels en een aparte kamer met sushitoog."

Beoordeling keuken: 6/10. Prijs-kwaliteit geproefde menu: 6/10.

Roji Sushi

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 04 2010. Citaat:

"Hoe origineel om in een 13de-eeuwse kelder een sushibar te openen! Trouwe lezers van de restorubriek zullen vast denken: 'Wéér een nieuwe sushibar?' Maar lees verder, want Roy Sushi is uniek. De eigenaar Yves Nieberding is niet aan zijn proefstuk toe. Hij weet als geen ander een concept uit te werken. Op deze unieke locatie is het zengehalte voor de volle 100% aanwezig."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Roji Sushi: Prachtig kader, maar schoonheidsfouten en te prijzig

Verschenen in outinantwerp.be op 17 02 2010. Citaat:

"De sushi wordt in dezelfde stijl gemaakt als zusterrestaurant Zaowang: met redelijk wat saus en naar mijn mening iets te veel tamago tempura (gepofte rijst) wat het een soort ‘bicky’ effect geeft. Omdat we nog wat honger hebben, bestellen we 2 handrolls van zalm en wat extra sushi. De chef praat ondertussen honderduit en de sfeer is gezellig."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.