Radis Noir

Restaurant Radis Noir, Antwerpen

Adres:

Desguinlei 186
2018   Antwerpen

Toon de ligging

Telefoon:

03 238 37 70

Chef-kok:

Jo Bussels

Type:

Restaurant, gastronomisch

Keuken:

Belgisch, Frans

Hyperlinks:

GaultMillau '16:

Pagina 99
Keuken: 15.0 /20

Faciliteiten:

Airco

Formules:

Lunchmenu - menu

Lid van:

Jeunes Restaurateurs d'Europe

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:30

Radis Noir in de media

Radis Noir, Antwerpen

Verschenen in Be-Gusto op 17 08 2014. Citaat:

"Naar restaurant Radis Noir moet je niet komen voor culinaire tierlantijntjes. Chef Jo Bussels brengt u echter met veel overgave zijn verrassingsmenu en laat u proeven van kwalitatieve producten die in eenvoud en puurheid geserveerd worden. Er wordt dan wel klassiek gekookt maar door deze gastronomische wandeling met meerdere kleine gerechten krijg je toch een uitgebreide waaier aan smaken en een leuke beleving."

Lees het volledige artikel (externe link)

Kopen bij koks
7 adressen

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 30 03 2013. Citaat:

"Het lijkt de logica zelf: een restaurant kan maar lekker koken als het goede ingredienten in huis heeft. Waarom zou je die producten niet verkopen in een aparte winkel? De jongste tijd zien we steeds meer restaurants opduiken die dat doen."

Sabato/De Tijd verzamelde 7 goede adressen: Le Comptoir de l'Eau Vive (delicatessewinkel bij L'Eau Vive, Erpent), Domestic (bakkerij naast Dôme sur Mer, Berchem), Ingredients by Radis Noir (Ingrediëntenwinkel in het restaurant Radis Noir, Antwerpen), De Laet en Van Haver (delicatessezaak met bistro, Hove), Tête Pressée (traiteurzaak aansluitend bij het restaurant, Brugge), Fruits de la Passion (wijn- en delicatessezaak met bistro, Perwez) en B by B 'Babelutte by Bartholomeus' (praline- en chocoladezaak van chef Bart Desmidt, Brugge).

Places: Radis Noir

Verschenen in Venuez op 09 12 2012. Citaat:

"De uitdaging bestond erin een shopluik te koppelen aan gastronomische meergangenmenu’s. Iets lekkers geproefd? Dan kan je het product vanaf nu ook meenemen via Ingredients by Radis Noir. Foodies krijgen naast het ingrediënt ook het recept en de achtergrondinformatie over het product mee. Er is daarnaast een selecte lijn met topproducten beschikbaar die normaliter moeilijk te verkrijgen zijn in de reguliere handel."

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Radis Noir

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.