Puur Personal Cooking

Restaurant Puur Personal Cooking, Antwerpen

Adres:

Edward Pecherstraat 51
2000   Antwerpen

Toon de ligging

Telefoon:

04 9583 24 87

Chef-kok:

Steven De Smedt

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Michelin '16:

Pagina 172
Comfort: 1 vork

GaultMillau '16:

Pagina 111
Keuken: 14.0 /20

Faciliteiten:

Terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:30

Puur Personal Cooking in de media

Genieten bij Puur Personal Cooking te Antwerpen

Verschenen in beetgraag.be op 25 07 2013. Citaat:

"Gegrilde steak van Dierendonck met groene asperges, tuinbonen, boontjes in spek en krielaardappeltjes. Ja, dat het vlees van Dierendonck altijd top is van smaak moet ik u vast niet meer zeggen. De groentjes waren perfect qua garing, niet te plat en ook niet meer te hard. De saus was krachtig en perfect in balans met alles op het bord. Topbordje!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Unieke service in restaurant ‘Puur personal cooking’

Verschenen in nieuwsblad.be op 21 06 2012. Citaat:

"Zoals de naam al doet vermoeden, wordt er in ‘Puur’ gewerkt met pure, dagverse en gezonde ingrediënten. Van amuse-gueule tot koekjes voor bij de koffie, Steven maakt alles helemaal zelf. ‘Elke dag heb ik een vast menu voor ’s middags en ’s avonds’, legt de gepassioneerde kok uit. ‘Ik werk niet met een menukaart, maar vertel aan iedere tafel wat ik die dag serveer. Uiteraard pas ik mijn gerechten aan – indien nodig - op wens van de klant. Mijn keuken is een combinatie van Frans en Italiaans, met een persoonlijke touch. Ik kook op gastronomisch niveau, maar wel op een toegankelijke manier, niet over the top.’"

Lees het volledige artikel (externe link)

Puur Personal Cooking

Verschenen in Goesting Antwerpen op 27 05 2009. Citaat:

"Het hoofdgerecht zijn twee stukken Berkshire varken, gesneden uit het rugstuk, varkensvlees met een krachtige en diepe smaak zoals varken moet smaken met daarbij krieltjes, tuinbonen, asperges en goede jus. Deze chef houdt van groenten en dan is hij bij mij aan het goede adres. Het dessert is een combinatie van friszure tartaar van rauwe rabarber, fris zoete aardbeien en en zoet romig ijs van nougat en butterscotch."

Beoordeling : 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Puur Personal Cooking

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.