Sint-Augustinus Ziekenhuis

Sint-Augustinus Ziekenhuis, Antwerpen

Oosterveldlaan 24
2610 Wilrijk
03 443 30 11

Categorie: openbaar nut

Sint-Augustinus Ziekenhuis

Het GZA Sint-Augustinus ziekenhuis te Wilrijk, Antwerpen telt 610 bedden en werd eind jaren negentig volledig gerenoveerd en uitgebreid. Het ziekenhuis is uitgerust met vooruitstrevende technologie op logistiek en medisch vlak.

Het Sint-Augustinus is sinds vele jaren bekend om zijn gespecialiseerde moeder- en kindzorg en beschikt over een intensieve dienst materniteit en een intensieve neonatologie. Ook aanwezig zijn: eenheid voor beroertezorg, dienst intensieve zorg, intensieve cardiologie, dienst spoedgevallen met erkende 100-dienst en een gezamenlijke MUG met het AZ Middelheim, ... .

Website Sint-Augustinus Ziekenhuis, Antwerpen

Op de site vind je alle nuttige informatie voor een opname, verblijf of bezoek aan het Sint-Augustinus Ziekenhuis, Antwerpen: bereikbaarheid van het ziekenhuis, handige telefoonnummers, bezoekuren, voorzieningen, sociale dienst, ... .

Ook kun je er tal van folders downloaden.

Bijkomende links Sint-Augustinus Ziekenhuis:

GZA Antwerpen.
Alle info over GasthuisZusters Antwerpen. GZA omvat in en rond Antwerpen 3 ziekenhuizen en 4 Woon- en zorgcentra. GZA verenigt een aantal zorg- en welzijnsvoorzieningen in de brede Antwerpse regio en streeft ernaar om vanuit een christelijke levensvisie toonaangevend te zijn in het verlenen van gezondheids- en welzijnzorg.

Oriëntatiepunten in de buurt

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.