Aquatopia

Aquatopia, Antwerpen

Konigin Astridplein 7
2018 Antwerpen
03 205 07 40

Categorie: gebouw, monument, locatie

Aquatopia

Kom eens haai zeggen in Aquatopia!

Aquatopia is veel meer dan een aquarium alleen, het is een unieke en betoverende onderwaterwereld! Je ontdekt er meer dan 10.000 vissen en reptielen in hun natuurlijke leefomgeving. In het hart van Antwerpen, recht tegenover het Centraal Station, ligt deze niet te missen onderwaterbelevenis!

Aquatopia neemt je mee op ontdekkingstocht langs zeven fascinerende werelden! Duik in de mysterieuze duisternis van het regenwoud. Blijf plakken bij de octopus of vaar mee in een duikboot tot aan de kleurrijkste koraalriffen van de zee. Aai een slang en wandel even mee met de leguanen. Hoe langer je naar de dieren kijkt, hoe meer je ziet en hoe meer ze van hun geheimen prijsgeven! Kom oog in oog met een haai te staan en zie hoe de piranha’s hun prooi verorberen.

Nieuw in 2012 : Laat je meeslepen door het aangrijpende verhaal van Sansbecco en Mabouche. Deze twee zeeschildpadden zijn door de langelijnvisserij zodanig gewond geraakt dat ze hun onderkaak verloren en niet meer in het wild kunnen overleven. Daarom heeft Aquatopia besloten ze op te vangen en een nieuwe toekomst te geven.

Website Aquatopia

Vind op de site alle informatie over Aquatopia: openingsuren, toegangsprijzen,...

Oriëntatiepunten in de buurt

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.