Nathan

Alle persartikels over restaurant Nathan

Nathan, Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 22 02 2017. Citaat:

De jonge kok Nathan Van Echelpoel heeft na enkele culinaire ervaringen in de keukens van onder andere Dôme, De Pastorale, L'épicerie du Cirque en Hof van Cleve zijn eigen restaurant in het centrum van Antwerpen geopend. Er wordt gefluisterd dat dit het nieuwe sterrenrestaurant van Antwerpen wordt.

Beoordeling: 5 sterren (maximum)

Lees het volledige artikel (externe link)

Nathan

Verschenen in De Standaard Magazine op 11 02 2017. Citaat:

Met het eerste voorgerecht toont Van Echelpoel zijn talent: de lauwe combinatie van skrei, gepekelde champignons, paksoi en miso is zonder meer schitterend. Dat niveau houdt hij niet vol, al vindt hij zelf dat elk van zijn gerechten een lange wachttijd waard is.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed)

Lees het volledige artikel (externe link)

Nathan: nieuwkomer met toekomst

Verschenen in Weekend Knack op 19 01 2017. Citaat:

Weekend Knack gaf het koppel Nathan Van Echelpoel en vriendin Eva Van de Peer, die eind 2016 hun restaurant Nathan openden, een puike beoordeling: "Lekkere en verfijnde evenwichtige bereidingen voor een schappelijke prijs. Alles wat we proefden, was foutloos en droeg een eigen handtekening."

Beoordeling: 4/5

Nathan

Verschenen in Avocado van de duivel op 02 01 2017. Citaat:

Als laatste restaurantbezoek van 2016 koos Caroline Dhondt voor een veelbelovende nieuwkomer: Nathan.

Op de valreep zou dit volgens haar wel eens 1 van de beste restaurantbezoeken van 2016 kunnen geweest zijn. In ieder geval is het de ontdekking van het jaar!

Lovende woorden: "Een nieuwe ongecompliceerde aanwinst in Antwerpen. Lekker eten en een attente bediening in een aangename omgeving zonder meer! Hartjes voor restaurant Nathan en de jonge, veelbelovende ondernemers in keuken en zaal. Ga het ontdekken, ik raad het je van harte aan!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Jonge topkok opent nieuw restaurant in Antwerpen

Verschenen in gva.be op 30 10 2016. Citaat:

Nathan Van Echelpoel, die ervaring opdeed bij onder meer Dôme, De Pastorale en Hof van Cleve, opent in Antwerpen zijn eigen restaurant, Nathan.

'Met Nathan willen we uitgroeien tot een van de betere restaurants van ’t Stad, legt Van Echelpoel uit aan gva.be. 'We zullen de betere Frans-Vlaamse keuken serveren, maar we geven er onze eigen invulling aan. Het eten zal top zijn, maar een ster is niet onze ambitie.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.