Lombardia

Alle persartikels over restaurant Lombardia

Lombardia - Smaakmeester Alain Indria

Verschenen in coolinary.be op 14 12 2012. Citaat:

"Het was Odette Bus, de moeder van Alain die Lombardia in 1972 opstartte. Niet als restaurant, maar als natuurvoedingswinkel. De overgang naar het restaurant is er geleidelijk aan gekomen toen Alain na een succesvolle windsurfcarrière mee in de zaak stapte. Zo verdween er een eerste rek in de winkel en kwamen er vier tafeltjes in de plaats. Het zouden zeker niet de laatsten zijn en zo kwam de focus steeds meer op biologisch eten en drinken te liggen, iets wat in de jaren '80 en '90 trouwens lang niet zo evident is als dat nu is. "I used to eat lentils before they were cool", zeg ik tegen altijd tegen de artiesten waarvoor ik kook."

Lees het volledige artikel (externe link)

Aline Julia: Waar ik graag eet

Verschenen in De Standaard Magazine op 21 04 2012. Citaat:

De favoriete adressen van Aline Julia:
Dôme (Antwerpen), Cuichine (Antwerpen), Ko'uzi (Antwerpen), Sombat (Antwerpen) en Lombardia (Antwerpen).

Coach en marketingexperte Aline Juliá presenteert 'Werk aan de Winkel' op VTM.

Lees het volledige artikel (externe link)

Sterrenchefs op Tomorrowland

Verschenen in gva.be op 05 07 2011. Citaat:

"Het dancefestival Tomorrowland krijgt bezoek van verschillende topchefs. Sterrenchef Wout Bru en collega Roger Van Damme zullen culinair uitpakken op het festival."

"Ook enkele andere bekende Antwerpse zaken zoals de pitazaak Finjan, zijn vertegenwoordigd. De Berchemse kwaliteitszaak "De Burgerij" zorgt voor de hamburgers. En de vegetariërs worden vertegenwoordigd door Lombardia van chef Alain Indra."

Meer info op www.tomorrowland.be

Lees het volledige artikel (externe link)

De huiskok van de groene rockers.
Antwerpenaar Alain Indria kookt voor Moby en Sting.

Verschenen in standaard.be op 15 11 2009. Citaat:

"Dat de flamboyante veggie uit Antwerpen en de beroemde deejay uit de VS een connectie hebben — Moby noemt zijn veggie-bar trouwens ‘very punk', in de positieve zin van het woord — wil trouwens niet zeggen dat de twee diehard veganisten zijn. ‘Wat ik wil brengen, is wat ze in de VS flexitarian food noemen', besluit Indria. ‘Gevarieerde gezonde voeding. De Vegan Moby Dish, bijvoorbeeld, is al voor gevorderden, met zijn linzen met zwarte bonen en groene Thaise kerrie, zijn hummus, zijn gegrilde tofu en rode koraallinzen. Net zo goed kun je ook softer gaan met een slaatje of zelfs met kip of tonijn. Zolang het maar gezond blijft.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

De boterhammen van Moby

Verschenen in standaard.be op 19 09 2009. Citaat:

"De succesvolle dj-set van de Amerikaanse muzikant Moby op Tomorrowland en zijn concert in de AB waren ook een culinair succes voor Alain Indria van het Antwerpse eco-restaurant Lombardia. Die mocht voor beide sets de boterhammetjes en hapjes leveren voor Moby (veganist) en zijn crew (flexitariërs)."

Lees het volledige artikel (externe link)

Lombardia

Verschenen in Goesting Antwerpen op 18 12 2007. Citaat:

"De dagschotel bestaat uit volle rijst, bruine linzen, guacamole, een veggieburger, tomaat en verschillende soorten rauwkost. Mag het vandaag een beetje gezond zijn? Alles smaakt zoals het hoort, de groenten (al of niet gegrild) zijn vers en krokant en de warme rijst is correct op smaak gebracht. Ook de veggieburger mag geproefd worden: je zou je op slag tot het vegetarisme bekeren, en waarom ook niet?"

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.