Le Pain Quotidien

Alle persartikels over restaurant Le Pain Quotidien

Lunchtime - Lunchen in Antwerpen: de beste snacks van 't Stad

Verschenen in jobat.be op 08 07 2010. Citaat:

"Ook op kantoor staat tijdens de zomermaanden de boog doorgaans minder gespannen. Het ideale moment om collega’s beter te leren kennen bij een hapje. De beste adressen in Antwerpen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Lunchtime - Le Pain Quotidien: Pure nostalgie?

Verschenen in jobat.be op 01 01 2010. Citaat:

"Een wereldwijde keten met een artisanaal imago. Het lijkt een contradictie, maar Het Dagelijks Brood – Le Pain Quotidien – slaagt er al bijna 20 jaar in de wensen van nu te verzoenen met het vakmanschap en de smaak van toen. Ook in het hartje van het Antwerpse modedistrict kan je van het typische, zuurgedesemde brood genieten."

Score Jobat: 4/5.

Lees het volledige artikel (externe link)

Belgen leren Russen goede manieren. Tiende Moskouse filiaal van koffieshopketen Le Pain Quotidien.

Verschenen in standaard.be op 04 11 2009. Citaat:

"Koffieshops van het Belgische Le Pain Quotidien en zijn Amerikaanse concurrent Starbucks zijn een succes in Moskou. De filialen zitten vol jonge, moderne Russen en expats die een vleugje thuis willen opsnuiven in een land waar lekkere koffie schaars is en goede dienstverlening helemaal."

"De Belgische keten is, anders dan de Amerikaanse, ook een patisserie, een petit restaurant en een bakkerij waar je biobrood, croissants en stokbrood kunt kopen. (...) De lange houten tafel, die plaats biedt aan 16 klanten, is het hart van iedere koffieshop van Le Pain Quotidien, waar ook ter wereld, of het nu Hongkong, Brussel of Moskou is."

Lees het volledige artikel (externe link)

dm zomer : Waar eet Van Hemeldonck ?

Verschenen in DM magazine op 04 07 2009. Citaat:

De favoriete adressen van Thomas Van Hemeledonck :
Kamo (Elsene), Refter (Brugge), Frituur Veemarkt (Hendrik Speecqvest 17, Mechelen), Baron Van Zon (Hombeek), Anarkali (Elsene), Sushi Gari (New York, USA), In de Wulf (Dranouter), Le Pain Quotidien (Antwerpen).

Thomas Van Hemeledonck presenteert elke dinsdag en donderdag 'Telefacts' op VTM.

Interview met Alain Coumont, oprichter van Le Pain Quotidien.

Verschenen in DM magazine op 30 05 2009. Citaat:

"Je kunt ons bezwaarlijk een groot bedrijf noemen", zegt Coumont."Mc Donald's. Dát is een groot bedrijf." Nochtans opende hij vorig jaar zijn honderste vestiging van de bioloogische bakkersketen, en het komende jaar zouden daar nog eens zo'n twintig panden bij moeten komen."

Le Pain Quotidien

Verschenen in Goesting Antwerpen op 21 05 2008. Citaat:

"De verschillende boterhammen zijn allen met biologisch tarwebrood gemaakt. Enkele voorbeelden zijn: met pesto, verse tomaten en mozzarella di bufala (€8,40) of tonijn, humus, pijpajuin, radijs en wilde kappers (€8,60) of artisjokkenpasta, rauwe Italiaanse ham en parmezaan (€7,80). Er zijn daarnaast verschillende soepen, groentetaarten en salades. Een groot suggestiekrijtbord verraadt nog meer keuzes."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.