X

Volgens onze bronnen bestaat deze zaak momenteel niet meer.

Josephine's

Restaurant Josephine's, Antwerpen

Adres:

Gentplaats 1
2000   Antwerpen

Toon de ligging

Chef-kok:

Arie Visscher
Alexander Kooman

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

GaultMillau '15:

Pagina 100
Keuken: 13.0 /20

Faciliteiten:

Airco, bar, terras

Josephine's in de media

Josephine’s: Vintage chic

Verschenen in Be-Gusto op 06 03 2014. Citaat:

"Recentelijk herschikte Kasper Stuart het Josephines keukenteam met enkele opmerkelijke toptransfers. Alex Kooman en Arie Visscher kennen elkaar van onder meer een passage bij het Librije*** van Jonnie Boer. Vandaag serveren zij in Josephine’s 2.0 gerechten die diepgang in smaak hebben en verfijnd gepresenteerd worden."

Lees het volledige artikel (externe link)

Josephine's

Verschenen in Goesting Antwerpen op 06 02 2014. Citaat:

"Het is gelukkig even wachten op onze hoofdgerechten, intussen speelt er 'live' een jazzduo om u in de juiste mood te brengen. Intussen krijgen we twee mooi ogende borden op tafel. Tegenover mij, kabeljauw met pompoen, venkel en een schuim van limoenblad(€26). De vis is supervers en perfect gegaard, de combinatie van de ingrediënten zijn een streling voor de tong. Ik proef van een krokante gebakken stukje griet vergezeld van aardappelknödel, merg en een sausje van tomaat en citroen(€33,50). Weer een bord om U te te zeggen, de smaken matchen weerom."

Beoordeling Zone03: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Antwerp Diner
Verslag editie 2014

Verschenen in Be-Gusto op 04 02 2014. Citaat:

"Alweer een ongeziene culinaire prestatie en dat voor bijna 500 couverts. Appelmans & Josephines gaven de juiste kick off met op een leisteentje gedresseerde amuses. Wouter van de Schone van Boskoop bevestigde met een mooi bord pure smaken en combinatie krab en ossestaart. Lady chef Ingrid van Pazzo doet het elk jaar weer, ze imponeert tussen de line up mannen en krijgt enorm veel lof. Ook dit jaar was haar Thaïs gekorste kabeljauwfilet overheerlijk. Voor de grosse piece tekende Olivier van restaurant Kommilfoo. Hij koos voor een uitstekend op lage temperatuur gegaarde schouder van melkvarken dat gekarameliseerd werd. Dertien handelingen per bord en dit dankzij de Q2 band in 20 minuten geserveerd voor 480 personen. Chapeau. Dat ‘The Jane’ klaar is om Antwerpen te veroveren was ook duidelijk. Het was Sergio zelf die samen met Nick en team een prachtig verfijnd dessert dresseerden."

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Josephine's

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.