Jinza

Restaurant Jinza, Antwerpen

Adres:

Draakplaats 3
2000   Antwerpen

Toon de ligging

Telefoon:

03 501 28 11

Hyperlinks:

Jinza in de media

Jinza, waar oost en west mekaar kruisen

Verschenen in beetgraag.be op 29 08 2017. Citaat:

Het warme interieur geeft zin om lang te tafelen! En ook leuk: je kan af en toe eens piepen in de open keuken waar je de nieuwe chefs Arun Wytinck en Cheun “Jin” Man aan het werk kan zien.

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: Jinza

Verschenen in De Standaard Magazine op 18 07 2017. Citaat:

Ik hou van Cuichine, het restaurant waar Szelim Man en Chuck Tang, beiden van uit Hong Kong geëmigeerde ouders, met brio het nieuwe culinaire China presenteren. Ik hield ook van Bar Chine, hun eetbar met kleinere gerechten om te delen. Precies dat kleinere formaat werd een probleem: volk genoeg, maar te weinig besteding per persoon. Vandaar dat Bar Chine nu werd omgevormd tot een restaurant, met nieuw interieur en nieuwe naam. Een kopie van Cuichine is het niet geworden: terwijl Cuichine voluit voor Oosterse smaken gaat, stelt Jinza een Frans-Aziatische keuken voor.

Menig inwoner van de Zurenborgwijk zal de flexibele eetformule en lage prijzen van Bar Chine missen. Maar het blijft hier prettig toeven, ook op de kleurrijke stoelen en tafels die bij mooi weer buiten staan. 

Lees het volledige artikel (externe link)

Jinza

Verschenen in elidesc says op 05 06 2017. Citaat:

Mijn aandacht gaat naar de twee gerechten die op tafel verschijnen. In de eerste plaats het fantastisch ogend gelakt buikspek – aubergine – romanesco – cashew (€ 19). Het stevige en sappige stuk gemarineerd varkensvlees laat zich prima combineren met de andere ingrediënten en de sobanoedels. Daarnaast verschijnt iets waar mijn compagnon doorgaans weigerachtig tegenover staat: een vegetarisch gerecht, met tofu dan nog. De tofu – paksoi – linzen – lotus – miso (€ 22) ziet er alvast vrolijk uit en ik kan dit vlees- en visloze bord ten zeerste appreciëren. 

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Jinza

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.