Grand Café De Rooden Hoed

Alle persartikels over restaurant Grand Café De Rooden Hoed

Places: De Rooden Hoed, Antwerpen

Verschenen in Venuez op 24 10 2013. Citaat:

"Fijne extra's zijn de restaurantkeuken die doorlopend geopend is en de marmeren oesterbar (mét homarium) die tot het midden van het restaurant reikt. Met deze ingreep blijft het visrestaurant-imago behouden. Toch zijn ook vleesliefhebbers hier nog steeds welkom. Daarnaast wordt de traditie uitgebreid in de richting van 'bierrestaurant', met 7 bieren op het vat."

Lees het volledige artikel (externe link)

Grand Café De Rooden Hoed, Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 11 09 2013. Citaat:

"De krab arriveert in al zijn glorie op een mix van sla, tomaten, boontjes, shiso en platte peterselie. De ingrediënten zijn onberispelijk en vers. Het pantser van de krab is opengemaakt en om de poten te kraken is een tangetje bijgeleverd. Verse mayonaise en cocktailsaus zorgen voor extra smaak en smeuïgheid. Dit is perfect in zijn eenvoud."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Grand Café De Rooden Hoed

Verschenen in Belmodo.tv op 22 06 2013. Citaat:

"Naast een uitgebreide wijnkaart, kunnen de biersommeliers zich hier ook uitleven, want bij ieder gerecht wordt er een specifiek Belgisch bier aangeraden. De Rooden Hoed geeft plaats aan 120 personen in een retro-chic interieur, maar verwacht zeker geen drukte, want de zitplaatsen zijn verspreid over verschillende verdiepingen en een gezellig terras."

Lees het volledige artikel (externe link)

Oudste restaurant van Antwerpen opnieuw open

Verschenen in vierbordjes.be op 30 05 2013. Citaat:

"Het restaurant bouwde naam en faam op dankzij hun mossel- en visspecialiteiten en hun uitmuntende streekgerechten, maar het raakte stilaan uitgeleefd. Vandaar dat het werd overgenomen door drie culinaire ondernemers (foto): Cas Goossens die de zaakvoerder is, culinair- en etiquetteconsultant Kevin Strubbe en Hans Lachi, de kok. Zij zorgden ervoor dat het pand zijn glorie van weleer terugvond, en zetten de traditie verder. Het hele concept verwijst naar de tijd van toen. Daarom staan er ook heel wat klassiekers op de kaart: paling in ’t groen, konijn met abdijbier, waterzooi, maar dé specialiteit van het huis zijn de schaal- en schelpdieren."

Lees het volledige artikel (externe link)

Nieuwe uitbaters toveren De Rooden Hoed om tot grand café

Verschenen in nieuwsblad.be op 23 05 2013. Citaat:

"De Rooden Hoed, het oudste restaurant van Antwerpen (°1750), zat de laatste jaren wat in het slop. Maar drie Antwerpse horecamannen zijn ervan overtuigd dat ze de zaak snel weer op de rails krijgen. 'De Rooden Hoed is nog steeds een grote naam in 't stad', zegt Kevin Strubbe. 'En die willen we opnieuw in ere herstellen.'"

"De Antwerpse identiteit van de zaak is voor de drie mannen dan ook erg belangrijk. 'Volgens ons is De Rooden Hoed niet van ons, maar wel van de Antwerpenaar', zegt Strubbe. 'Daarom vormen we het restaurant om tot een grand café, waar mensen ook gewoon iets kunnen drinken.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.