Ellis Gourmet Burger

Restaurant Ellis Gourmet Burger, Antwerpen

Adres:

De Keyserlei 21
2018   Antwerpen

Toon de ligging

Telefoon:

03 689 97 03

Type:

Restaurant

Faciliteiten:

Terras

Doorlopend:  ma di wo do vr za zo - 12:00 - 22:00

Ellis Gourmet Burger in de media

'Eén restaurant is moeilijker dan een keten'
Thierry Canetta, zaakvoerder Ellis Gourmet Burger

Verschenen in tijd.be op 22 08 2014. Citaat:

"Ondertussen blijven van de vijf oprichters nog twee zaakvoerders over en is Ellis Gourmet Burger een geöliede, geprofessionaliseerde machine. 'Voor het einde van dit jaar komt er een achtste vestiging in Leuven en openen we de eerste buitenlandse Ellis in Rotterdam.' Ook op de agenda staan Luik, Namen en Amsterdam. 'Ik zie minstens 30 Ellis Gourmet Burgers in België. Ook in Frankrijk en Luxemburg zien we mogelijkheden.' Ambitieus, maar Canetta maakt zich sterk dat de moeilijkste fase achter de rug is. 'Als restauranthouder moet je alles zijn: een culinaire kenner, een marketeer, een people manager en een ondernemer. Eenmaal je een keten hebt, kan je specialisten aannemen. Zo kan ik de taken waar ik zelf minder goed in ben, delegeren.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Ellis Gourmet Guerilla Battle @ Keyserlei

Verschenen in coolinary.be op 20 06 2014. Citaat:

"Tijdens de tweede Ellis Gourmet Guerilla Battle op de Keyserlei tekenden wij present en proefden dat het goed was. We waren dan ook wat benieuwd wat Bart De Pooter (De Pastorale**, Reet en WY*, Brussel) en Koen Verjans (Innesto, Houthalen) voor ons in petto hadden."

"Chef Verjans die een flink deel van zijn culinaire bagage bijeen wist te sprokkelen in restaurant 't Zilte was degene die de spits mocht afbijten in deze Italiaans getinte battle. Iets wat hij meer dan naar behoren deed trouwens. De opgelegde citroen bij zijn hamburger, net als het puike tomtenslaatje dat erbij geserveerd werd waren beide winnertjes. Mooie start!"

"Dat De Pooter iets zou doen met zijn Holstein rund was te verwachten, pas bij zijn presentatie zou blijken hoe maniakaal de chef met smaak en structuur bezig is. Zijn hamburger bestond uit op 4 mm gesneden gehakt - zowel rauw als gedroogd - stukjes paprika, tomaat en Philadelphia. Het resultaat, een uiterst delicaat gebakken smaakbom die bij het allereerste contact wegsmolt op de tong."

Lees het volledige artikel (externe link)

Ellis Gourmet Burger Guerilla @ Keyserlei

Verschenen in Be-Gusto op 25 10 2013. Citaat:

Topchefs Frederik Boussy (Cuines33) en Wouter De Keersmaeker (De Schone van Boskoop) kwamen hun signatuur burger voorstellen.

Burger 'Mac Catalan' by Frederik Boussy: burger met Rubia Gallega rundsvlees, perol botifarra (Catelaanse worst) en chorizo iberico werd afgewerkt met allioli, gegrilde aubergine, romesco (salsa van gebrande tomaat en noten) en gefrituurde ui.

De 'Brasvar Burger' by Wouter De Keersmaeker: op een bedje van gestoofd witlof serveert hij het Duroc varkensvlees met een tartaar van pickles, cresson salade en een crispy van varkensoor.

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Ellis Gourmet Burger

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.