El Sabor Andino

Alle persartikels over restaurant El Sabor Andino

El Sabor Andino, Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 21 08 2014. Citaat:

"Als laatste gerecht komt de Aziatische invloed in de Peruviaanse keuken kijken: met soja en oestersaus gemarineerd rundvlees met ui, paprika en heel luchtige basmatirijst die heel even werd gebakken in arachideolie en vervolgens gekookt. Als dit de traditionele Peruviaanse keuken is, dan is ze rijk in alle opzicht: met boeiende combinaties, hoog op smaak en een mooi evenwicht tussen fris en hartig. De jovialiteit van de bediening is een aangename surplus."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Verslag 'Antwerpen Proeft' wandeling

Verschenen in Be-Gusto op 11 05 2013. Citaat:

"Het was moeilijk om proevertjes over te slaan want stuk voor stuk creƫerden de chefs vol passie deze 'creatievelingen'. De nieuwe locatie inspireerde de organisatie duidelijk want er werden enkele gastronomische kleppers binnengehaald!"

Verschenen over 'Antwerpen proeft' op andere blogs:

Lees het volledige artikel (externe link)

Tafelen: Initiatie in de Peruviaanse keuken
El Sabor Andino, Antwerpen

Verschenen in Weekend Knack op 26 09 2012. Citaat:

"Eigenaar Bart Pottschien komt ons in zwart keukenvest vriendelijk vragen of wij vertrouwd zijn met de Peruviaanse keuken. Hij vertelt met Antwerpse tongval dat hier traditioneel wordt gekookt. Er komen nogal wat Peruvianen over de vloer (de gemeenschap telt zo'n 2000 zielen). De rest van de klanten zijn Belgen, die vakantieherinneringen komen ophalen. Bart vertelt dat Peru een groot land is met een 3600 kilometer lange kust, waar veel vis wordt gevangen. De gerechten aan de kust zijn lichter dan in het Andesgebergte, waar het 's nachts heel koud kan zijn en waar men houdt van pikante stoofpotjes. In het Amazonegebied is het dan weer warm en vochtig en eet men veel fruit en riviervis."

Beoordeling keuken: 6,5/10. Prijs-kwaliteit geproefde menu: 7/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.